Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne bóle w podbrzuszu..

Polecane posty

Gość gość

Witam, od kilku dni miewam dziwne bole w podbrzuszu, do tego boli mnie tak jakby jajnik z prawej strony, a wczoraj mialam wrażenie ze lekko boli nerka prawa, nie jest to jakis specjalnie uciazliwy bol ale martwie sie..bylam u lekarza, Pani doktor nawet mnie nie zbadała, i stwierdziła ze to kolka nerkowa i mam isc do szpitala :-( jutro rano ide na badania krwi i moczu..jestem w 15 tygodniu ciazy..moze któraś z was miala podobnie? Powinnam isc do innego lekarza czy moze faktycznie do szpitala..

Gość gość
Mnie boli od samego poczatku, nie zgodzilam sie zostac w szpitalu, bo to byl dopiero 5 tydz , a na tym etapie matka natura lepiej wie co robi. Jednak w 15 tyg juz bym sie nie zastanawiala i czym predzej na oddzial..

Gość gość
Dzięki za odpowiedz :-) w sumie racja..chociaż ja wczoraj bedac u lekarza odnioslam wrazenie ze Pani klasycznie odbila pileczke i dala to skierowanie. Nie zrobila nawet wywiadu nie zapytala co boli tylko od razu skierowanie..chyba polece dzis jeszcze prywatnie do innego lekarza i zobacze co powie. A jezeli to samo to do szpitala wtedy.

Gość gość
Ale lekarz bez zrobienia uzg nie jest w stanie stwierdzic nic. A bol w ciazy jest, od tak czasem boli bez jakoejs konkretnej przyczyny, bo wszystko w normie i dziecko sie zdrowo rozwija

Gość gość
No i właśnie..a ona bez niczego stwierdziła ze mam kolke nerkowa :-)

Gość gość
Ja mam tez 15 tc i rowniez boli mnie tak dziwnie. ale ja jestem juz po cesarce wiec to moze blizna takie uczucie ciagniecia.

Gość gość
Mi sie wydaje ze to maleństwo moze uciskac i stąd te dolegliwości