Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna159

Poradźcie bo zwariuje

Polecane posty

Gość Smutna159

Kochani. Przez ostanie tygodnie brałam antybiotyki w związku z infekcja dróg oddechowych, w tym czasie kochałam się ze swoim partnerem bez zabezpieczenia, był to stosunek przerywany.,partner we mnie nie kończy. . w międzyczasie bardzo krwawilam podczas stosunku. Nie było to plamienie tylko obfite krwawienie związane pewnie z tym, ze jest obdarzony przez naturę ...I teraz strasznie się martwię, że mogę być w ciąży. Bolą mnie piersi, wizytę u ginekologa mam jutro ale do tego czasu chyba zwariuje.. jest szansa aby zajść w ciążę? Wczoraj jeszcze krwawilam z dróg rodnych a okres to nie jest, ponieważ będę go miała pod koniec miesiąca. ..

Gość Cleo1976
Stosunek przerywany NIE jest metodą antykoncepcji! Ile razy mam to jeszcze powtórzyć?! Krwawienie mogło być okołoowulacyjne.Tak więc odpowiedź brzmi-tak, mogłaś zajść w ciążę.Na pocieszenie-choroba i antybiotyki mogły opóźnić Ci owulację.Ale nie musiały.14 dni po tym stosunku możesz wykonać test ciążowy.

Gość gość
Nie wariuj tylko zapisz się w kolejkę po 500+

Gość gość
tak jest możliwe skoro się nie zabezpieczacie!!

Gość SXS
I znowu widzę beznadziejne komentarze.. Tak jak Cleo napisała, Jasne, że jest możliwość żebyś zaszła w ciaze. Stosunek przerywany, gdy nie chcesz być w ciazy jest największą głupota! Ale rozumiem, napływ emocji itd.. Musisz teraz spokojnie czekać, my nie znamy Twojego organizmu, nie wiemy czy miałaś w tedy dni plodne. Niestety w Twoim wypadku jest możliwość na zajście w ciaze. Pozdrawiam, SXS

Gość gość
Bardziej niż obawa przed ciąża martwi to, ze podczas stosunku krwawiłas z powodu, który opisałaś. Nie przeszkadzało to Twojemu partnerowi ? Przecież to musiało strasznie bolec skoro krew nie była ani plamieniem ani miesiączka, tylko spowodowana otarciami/urazem. Współczuje kobieto.

Gość gość
Pytam, bo gdybym ja była na miejscu Twojego partnera, to byłabym niezle zmartwiona. Jak tak w ogóle można ? Chyba ze ktoś lubi klimaty BDSM

Gość gość
niech autorka nie pisze glupot ze miala obfite krwawienie z powodu duzego fiuta swojego faceta , jak nie wiesz z kad te krwawienie to idz do gina nie bajki wypisujesz