Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guitrafan

Grana gitarze

Polecane posty

Gość guitrafan

Szukam dobrego sposobu na naukę gry na gitarze. Już coś tam trochę gram, ale chciałbym żeby było lepiej. Zna ktoś jakąś dobrą szkołę w Krakowie?

Gość witeks
W Krakowie nie znam, ale jest super szkoła, w której uczą gry na gitarze online. Bardzo fajny nauczyciel mnie uczy i bez spiny siedzę u siebie w domu. Ich strona to www.gitaraonline.org Pierwsza lekcja jest gratis z tego co pamiętam i do niczego nie zobowiązuje.

Gość AnnaRosiniak
O pierwszy raz o czymś takim słyszę, to może być super wygodne i bezpieczne dla dzieciaków. Początkujących też uczą?

Gość witeks
Ja zaczynałem zupełnie od początku i na prawdę szybko zacząłem uczyć się prostych piosenek. Najlepiej wejdź na www.gitaraonline.org i podpytaj. Moim zdaniem nauka gry na gitarze online, to na prawdę spoko pomysł.

Gość anetka89
Tych propozycji w necie jest tak dużo, że ciężko stwierdzić które lekcje gitary są na prawdę spoko. Chyba sprawdzę tą opcję z lekcjami na skype.

Gość ira43
Niektóre szkoły mają na swoich stronach nagrania z lekcji lub krótkie filmiki. W ten sposób można sprawdzić na co się decydujemy. Pamiętam, że jak ja zapisywałam swoją córkę, to pierwsza lekcja próbna była darmowa. Niektóre szkoły tak mają.