Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga 19

Wakacje 2017

Polecane posty

Gość Olga 19

jak przebiegają u Was, już po czy dopiero przed i gdzie spędzacie je w tym roku?.

Gość gość
Ja jestem dzisiaj ostatni dzień w pracy i zaczynam urlop. Już odliczam godziny a właściwie nawet minuty, tak bardzo się cieszę:) Jadę z rodziną do Rewala, bardzo mi się tam podoba. Jest cicho i bardzo przyjemnie. Noclegi w Rewalu znalazłam na bardzo fajnej stronie https://www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+Rewal.html

Gość gość
Ja wybieram się nad morze za tydzień. :) Zamierzamy wynająć z rodzinką domek letniskowy w http://www.polonia.ta.pl/ - jestem pewna, że będzie super.

Gość gość
Kto was prosił ote linki ebani spamerzy!?

Gość kayasco
My w tym roku skusiliśmy się na Włochy, głównie dlatego, że długo o tym marzyłam no i loty były w sensownych cenach. Kwaterę zarezerwowaliśmy na Bookaparcie, do tego mamy też zarezerwowany samochód więc będziemy trochę zwiedzać.

Gość gość
Kolejny raz z rzędu wybieramy się ze znajomymi do Mielna na wakacje. Tradycyjnie, będziemy mieszkać w http://www.villarafa.pl/ . Gorąco polecam te wille w której będziemy po raz 4ty i jest to zdecydowanie ulubiony punkt naszych wakacji!

Gość Michellea
A my jesteśmy od poniedziałku w Darłówku i jest cudownie <3 Polecam fajne miejsce Baltic Korona - jest tutaj na prawdę super :) My akurat mamy apartament 6cio osobowy - dwie sypialnie i duży salon z aneksem kuchennym i zejściem do ogrodu (ogród tylko dla nas). Do morza jakieś 400 metrów, do aquaparku z 800:) Na przeciwko port - piękne widoki. Cenowo wychodzi coś koło 50 zł za osobę, ale za takie luksusowe warunki to warto :) Pozdrawiam i życzę udanych wakacji!

Gość vellie
My w tym roku byliśmy tydzień we Władysławowie, wynajęliśmy sobie domek na Bookaparcie. I było bardzo bardzo miło, pewnie w przyszłym roku też się tam zjawię.

Gość gość
Ja jadę do Mielna pod koniec sierpnia, mamy z przyjaciółkami zabookowane dobre spa - Unitral. Najważniejsze, że jest dobra ekipa tak naprawdę, ale tak dawno nie byłam w dobrym spa - już się po prostu nie mogę doczekać.

Gość Natashy
Ja zdecydowałam się na Włochy w tym roku. Byłam w Toskanii, w dość zacisznym i przyjemnym miejscu. Odwiedziłam Florencję i Bolonię, bardzo ciekawe miasta, jest co zwiedzać, co zobaczyć. Kwaterę rezerwowałam na Bookaparcie – bardzo przyjemny domek z ogrodem, chętnie tam wrócę za rok :)

Gość gilliann
Co do Bookapartu to mają naprawdę fajne noclegi. Ja byłam w tym roku w Hiszpanii. Muszę przyznać, że było przyjemnie i ja chętnie tam wrócę.

Gość agnesza
Bookapart ma całkiem fajne kwatery, to prawda. Ja bardzo chciałabym się wyrwać do Włoch.

Gość zzzosia
@agnesza a polecisz jakieś konkretne noclegi na Bookaparcie? Bo ja bym chętnie się wybrała gdzieś w Polskę.

Gość sevika
Ja tą kwaterę na bookaparcie w Gródku znalazłam kompletnie przez przypadek, ale się skusiłam i w sierpniu jadę tam na tydzień

Gość gość
Bookapart ma sporo fajnych kwater, ja tam też znalazłam kilka swoich ulubionych

Gość gość
Ja w tym roku wakacje spędziłam w Łukęcinie — było naprawdę miło. Kwatery rezerwowałam poprzez portal rezerwacyjny, BookApart