Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można całować się z kimś namiętnie na 'siłę' ???

Polecane posty

Gość gość

Witam poznałem jakiś czas temu dziewczynę zaczynaliśmy się spotykać, była pięknie miło i uroczo zaliczyliśmy kilkanaście spotkać, ona wydawała oznaki zainteresowania, były pocałunki i przytulanie, wyznania że jest zauroczona i za kilka dni powiedzenie sobie zostańmy przyjaciółmi na co ja się nie zgodziłem i zerwałem z nią kontakt. Ona oczywiście niepogodzona całą sytuacją pisała przez cały czas do mnie mając wątpliwości dlaczego tak postąpiłem... Po miesiącu od zerwania znajomości spotkaliśmy się ponownie ona kilka razy się rozpłakała i powiedziała że zbyt szybko to wszystko się dzieje i sama nie wie czego chce... Pod koniec spotkania pocałowałem ją namiętnie ona to odwzajemniła kilka razy, następnie byliśmy długo przytuleni do siebie i nie mogliśmy się rozstać. I pytanie czy to może oznaczać że jesteśmy na drodze do czegoś więcej czy jednak hmm.. zrobiła to na tzw. 'siłę' żeby mnie nie stracić a ja teraz wyjeżdżam na 2 tygodnie zagranicę, sam nie wiem jak to będzie... Hmm jeśli ktoś może coś może odpowiedzieć będę wdzięczny za pomoc ;) Za hejty również :)

Gość gość
Oczywiście zapomniałem dodać wyznanie miłości z mojej strony* :)

Gość gość
Wątpię myślę że dziewczyna się i to bardzo pogubiła daj jej troche czasu ;)

Moim zdaniem również tego musiała chcieć i to nie jest całowanie na siłę a co do przyjaźni nie gódź się na to