Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBITY WZIELYBYSCIE SE FACETA Z BEKARTEM ??

Polecane posty

Gość gość

KOBITY WZIELYBYSCIE SE FACETA Z BEKARTEM ??

Gość gość
Nie

Gość gość
Nigdy

Gość gość
jeszcze nie oszalalam :D chyba ze bylabym stara i zdesperowana

Gość gość
Nie, chyba że pracowałby na mnie i na to dziecko a potem mielibyśmy jeszcze swoje. Dziecko niczemu nie jest winne a jeśli matka się nie nadaje do wychowania dziecka to z kimś to dziecko musi zostać. Trzeba najpierw myśleć, potem robić.

Gość gość
Nie

Gość gość
oszkaa wziela:classic_cool::o

Gość gość
no, NIE, bo byloby jego oczkiem w głowie i pozniej bękart odziedziczylby przykladowo, a po co jakas znajda ma miec po m nie cos tam w razie czego

Gość gość
Jeśli fajny normalny mężczyzna to dlaczego , różnie w życiu bywa a dziecko to nie koniec świata , liczy się zaradność i chęci , a kto od odpowiedzialności ucieka nie nadaje się do zwiazku w ogóle do życia z drugą osobą.

Gość gość
oszka to idiotka i desperatka🖐️ wystarczy przypomniec ze ona startowala do najwiekszego psychola na tym forum czyli przemka prawika wysylala mu swoje foty dzwonila do niego chciala nawet jechac do niego:o tak samo startowala do grubasa przegranego bezrobotnego debila smakosza na utrzymaniu ojca alkoholika:o tez mu fotki wysylala romansowali pol roku na kafe wielka para zakochana:o tez chciala do niego jechac:o no i tak samo startowala do alkoholika piwosza:o i tak samo do rudego geja neptyka tez wielkie romanse na kafe zakochana para wysylanie fotek telefony cyberki i huj wie co jeszcze o kim my wogole mowimy? Przeciez ona jest tak zalosna i zdesperowana ze wezmie wszystko co na drzewo nie spiertala nawet golodupca z bekartem

Gość gość
A mimo wszystko i tak byś chciał z nią być bo u niej masz szansę

Gość gość
chyba cie pojepalo:o🖐️ trzeba byc frajerem by wiazac sie z babom z bekartami ale rownym frajerem sie jest jak sie chce zwiazac z taka zalosna desperatka i mitomanka jak oszkaa. Ona startujac do takich ludzkich smieci sama pokazala ze jest jeszcze wiekszym smieciem, no ale prawda jest taka ze zawsze znajdzie sie jeszcze wiekszy smiec ktory ja zechce

Gość gość
W środowisku ludzi o wyższym statusie społecznym jest wiele rodzin gdzie wychowuje się z partnerem jego /jej dzieci , to tylko wy tak plujecie bo nie dość że jesteście nikim to jeszcze macie wymagania na które zresztą i tak was nie stać.

Gość gość
Powiedziala samotna matka :O

Gość gość
oszkaa ty i wyzszy status spoleczny:D wez zamknij twarz lepiej i w*********j zalosna krowo

Gość Poprawna1_
Ja bym nie wzięła. Mimo, że kocham dzieci to nie zdecydowałabym się na taki 'uklad' :)

Gość gość
Tutaj widac jak jestescie przewrotne. Jest masa samotnych kobiet z dziecmi. I one szukaja drugiego tatusia dla swoich pociech, i nie ma w tym nic zlego. Bo eks pil bil awanturowal sie i trzeba znalezc nowego jelenia. Bo samemu zywot ciezki i co rodzina powie. Dzieci nie sa niczemu winne dlatego jaki bekart. Ale drogie panie jestescie jak modliszki. Znam mnostwo przypadkow gdzie facet pochal dziecko cudze jak swoje a panie na ogol dystansuja sie bardzo od dziec***artnerow. Boja sie sa zazdrosne o milosc rodzicielską, o to ze majatek ich partnera moze byc uszczuplony. A jak jeszcze byly maz i byla zona maja ze soba jakies tam w miare relacje to juz wogule jest pojechane.

Gość gość
Kazdy może mieć takie wymagania jakie sobie ubzdura. Mogłabym mieć nawet 5kę własnych i nie chcieć chłopa z jednym. Mam takie prawo. Tak samo mogę kibicować komuś kto mając dzieci znajduje sobie bezdzietnego partnera i życzyć dużo szczęścia, a przy tym sama osobiście nie być osobą, która by sobie coś takiego wzięła na łeb

Gość gość
Nie samotna matka ale kobieta dojrzała i myśląca innymi schematami niż wy. Ale tak już bywa że ludzie prości czy z zamkniętymi umysłami mają za duże poczucie własnej wartości a osoby z takimi cechami nie nadają się w ogóle do wspólnego życia.

Gość gość
Czemu uzywacie sformułowania " z bekartem" a nie "z dzieckiem". Czy dla was jest wazne, ze facet nie mial slubu z matka dziecka? mam wrazenie,ze nie rozumiecie słow, których uzywacie...

Gość gość
a bralybyscie facecika z bekartem ktory gnije na kafe ?

Gość gość
oszkaa wziela:D:classic_cool::o

Gość gość
Powiedzcie mi a co jest złego złego w facecie który opiekuje się własnym dzieckiem czy z matką która nie porzuciła dziecka a której związek z ojcem jej dziecka się nie udał. Jeżeli juz mam źle o kimś pomyśleć to właśnie o osobach które ciągle innych próbują obrazić czy sprawić aby czuły się mniej wartościowe z powodu życiowych zawodów.

Gość gość
haha

Gość gość
gdybym miała swoje dzieci z innym to tak,jako panienka wykluczone,tylko z czystym kontem

Gość gość
Jesteście bardzo prości i żal mi was po prostu

Zależy jakie by było to dziecko. Wiadomo, że starałabym się zdobyć jego sympatie, ale jeśli dziecko nie zaakceptowałoby mnie po jakimś dłuższym czasie to odeszłabym...

Gość gość
no i to pokazuje bezsens tej milosci ,zresztą zadnej milosci ,dziecko decyduje o milosci dorosłych mhm

gość dziś Nie poświęciłabym się. Znam kobietę, która kocha mężczyznę, a jego dzieci nienawidzi i vice versa. Codziennie przechodzi katorgę.