Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina70j

Ile kosztuje pomniejszenie biustu? I o ile można zmniejszyć miseczki?

Polecane posty

Gość Ewelina70j

Witam Mam 23l, piersi już dawno przestały mi rosnąć jednak i tak są bardzo duże, ciężkie i mi utradniaja niektóre czynności. Postanowiłam je pomniejszyć, dlatego chciałabym Was zapytać ile mniej więcej taka operacja kosztuję, kogo polecacie i o ile można zmniejszyć biust? Mój rozmiar to 70J i marzę o 70C.

Gość gość
mam L65 i zyje. nie pierdziel glupot

Gość Ewelina70j
szukam sponsora w związku z pomniejszeniem biustu chętni zgłaszać się!

Gość Ewelina70j
Ewelina70j dziś Tylko debil podszywa się pod innych. X Może nie przeszkadza duży biust ale ja mam już swojego dość, mam 113cm w biuście nie dośc że nie mogę sobie kupić nic ładnego to jeszcze muszę się męczyć, latem ciągły pot, gorąc, ból pleców, nie mogę ćwiczyć, cycki po prostu odpadają jak zdejmę stanik, trudno mi nawet na boku leżeć.

Gość gość
Poza biustem jesteś szczupła? Jeśli niekoniecznie, to schudnięcie powinno pomóc.

Gość gość
Nie wiemjak w Pl, ale moja kolezanka pomniejszyla biust na "nfz" w irlandii, bo miala przez niego problemy z kregoslupem

Gość Ewelina70j
No skoro noszę 70J to raczej gruba nie jestem, pod biustem mam 74cm w talii 69cm Chudnąć też próbowałam, ale piersi nawet o 1cm nie zmalały, wydaje mi się że po tym to tylko bardziej mi zwisają.