Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skromnaaleniegłodna

Nie mam fejsa , ubieram sie w szmateksach , nie pije nie pale czy jestem gorsza?

Polecane posty

Gość Skromnaaleniegłodna

Jak w tytule Ludzie robia wielkie oczy gdy im to mowie znajomi twierdza ze jesyem staroswiecka ja uwazam ze fejsbook niszczy realne zycie a markowe ciuchy nie dodaja urody najwazniejsze to byc zdrowa i pożadna babcia mi to wpajala a otoczenie prubuje mnie zmienic Czy maja racje?

Gość gość
ja tez taka jestem

Gość gość
mają rację.

Gość gość
W szmateksach można kupić fajne rzeczy, czasem nowe za grosze, tylko trzeba częściej chodzić, bo jest b.dużo badziewia.

Gość gość
żyj jak tobie odpowiada a nie innym

Gość gość
Też nie mam fejsa, cenię sobie prywatnosc, a opinię innych mam gdzieś. To moje zycie.

Gość gość
Jesteś, ale nie dlatego, że żyjesz po swojemu, a dlatego, że nie do końca sama wierzysz w to, że nia ma w tym nic złego. Więc wymyślasz głupoty typu "fejsbuk niszczy realne życie" żeby lepiej się poczuc.

Gość gość
To że ktos ma fejsa chodzi w markowych ciuchach nie znaczy ze jest taki super..nie szata zdobi człowieka a w lumpeksach tych lepszych mozna wybrać swietne oryginalne ciuchy wyglądające jak nowe tylko trzeba umieć poszukać..tez zastanawiam sie nad zlikwidowaniem fejsa

Gość gość
Do 21:50 czyli lepiej mieć ,.fejsa,, i wyrzygiwać do niego codziennie swoje wypociny co akurat robisz, jakie nosisz majty i ogólnie wpuszczać w świat swoje prywatne sprawy minuta pominucie.. No i nie zapominajmy: chwalenie się przed znajomymi swoimi ,,idealnym,, życiem, wczasami i innymi dupersztykami.. Tudzież wrzucanie ogromnej ilości prywatnych zdjęcia swoich dzieci w przeróżnych pozach.. To uważasz za normalne??? NIEEEE to jest p****a/ne i przez te fejsbuki srejsbuki ludziom całkiem odj***lo. Żyją oderwani od rzeczywistości w swoim wyimaginowanym świecie.. Powodzenia

Gość gość
Ja zlikwidowalam fejsbooka bo nie mogłam czasami znieść psychicznie tego co wrzucają moi zmajomi.. I denerwowaly mnie niektóre zdjęcia: nagie dzieci i zdjęcia pół nagich koleżanek w bieliźnie z brzuchem w ciąży.. Wtf przegięcie. Są rzeczy które powinny być prywatne np tylko dla męża, dla rodzinya nie dla jakiegoś Janusza zboczeńca cxy pedofila który bez problemu może się włamac i te zdjęcia skopiować..

Gość gość
Dokładnie ja też chcę zlikwidować konto bo to się robi popaprane wkurza mnie lans niektórych moich znajomych ,dodam że naprawdę mam tylko swoich znajomych żadnych tam tysiąca ludzi ....

Gość gość
gość dziś - lepiej żyć tak jak uważasz za stosowne i nie leczyć kompleksów demonizując fejsa ;)

Gość gość
To jest fakt. Nie demonizowanie. Wystarczy spojrzeć co ludzie umieszczają ma swoich stronach. Jak czasami to oglądam to nje wiem czy śmiać sie czy płakać.. Niektóre wpisy są wręcz żałosne. A pokolenie tych ,,dzisiejszych,, mlodych ludzi to ma w ogóle nasr/ane we łbie.. Kompletnie oderwani od realnego życia..

Gość gość
widzisz, a ja mam i aż tak się nie przyglądam . Trochę to śmieszne próbować udowodnć, że jest się lepszym od znajomych którzy mają zabijającego życie fejsa jednoczęśnie przyznając, że przesiadujesz na ich fejsie obserwując ich życie.