Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Była by jakaś chętna do pogadania ze mną mimo wszystko?

Polecane posty

Gość gość
Taki psychol nigdy się nie zmieni.

Gość gość
D.R. - że tak zapytam, miałeś chociaż jeden normalny układ z dziewczyną i normalnie zakończony?

Trochę za dużo info podałem o sobie i prędzej czy później któs poznałby że to ja. Wpadam czasem bo chcę pogadać jak np dzisiaj i licze że mimo wszystko uda się pogadać przez przejmowania się hejtami.

Gość gość
haha Daszka hejo :D🖐️

Szczerze mówiąc to nie, myślałem że może się to udać jak poznałem Małgosię (skończy z tym głupim pseudo M) ale niestety moja głupota zabrała góre. Relacje miedzy mną a nią opisywałem aby że tak powiem wzrócić na siebie uwagę kafeterianki pokazać że radzę sobie bez niej dobrze czy coś w tym stylu

Gość gość
To był opis relacji? :P

Gość gość
D.R. jeśli chodzi o wypowiedź z 20:50 to akurat powszechnie stosowana metoda :P nawet w życiu realnym. A co do hejterów, oni byli, są i będą zawsze, to "przywilej" internetu. A hejtera każdy moze się dorobić, nawet jak nic złego nie ma na sumieniu i koncie.

Gość gość
Wierzę w przemianę Dash Rysia tak jak wierzę w przemianę Przemka :P

Że tak powiem wiem że jestem w takiej sytuacji zarówno tutaj jak i na forum że cieżko coś zrobić. Ale staram się nie marudzić bo to nic nie zmieni i nadal próbować zmienić swoje życie. Ale często piepsze wszystko przez charakter

Gość gość
Podaj jeszcze jej nazwisko i wstaw fotę :classic_cool:

Gość gość
D.R. ale widzisz chyba nie jest tak źle, bo temat się kręci. Szukałeś jednej osoby do popisania, a gość nam cały czas tez towarzyszy i jak reżyser dorzuca ciągle swoje "trzy grosze" :D

Normalnie chciałem po pisać, ale ok mogę i pisać także o sobie nie zaprzeczam że tak było. Coś jescze chcesz o mnie wiedzieć?

Ja pamiętam Twoje wyskoki i przyjaźń z 22lataprzegrywu, jak wyzywaliście ludzi, omijałam Wasze tematy szerokim łukiem :D jak sie zmieniłeś to fajnie, każdy zasłuzył na drugą szansę, na randomowym forum tym bardziej :D

Gość gość
a właśnie gdzie ta patolka?

Gość gość
D.R. - nie mam pytań osobistych do Ciebie, nie interesuje mnie ani jak się nazywasz, ani jak wyglądasz itd. Pytałam tylko na początku, bo zrobiłeś taki wstęp, że już było wiadomo, że coś masz na sumieniu. Ja powiem tak, jesli będziesz zakładać jakieś normalne tematy, to się bez problemu będę w nich wypowiadać. Tak wiec frekwencja murowana :D

Gość gość
Wyzywałes tu wszystkich ludzi od śmieci nie zapomnij dodać

Tylko też nie chodzi mi o frekwecje taką że piszą np "lubisz kał" albo "psychol" wiem zasłużyłem sobie na to Ale mimo wszystko chciałbym też czasem normalnie popisać a nie mam z kim ostatnio

Gość gość
D.R. ale widzisz że to się zmienia, dziś już ja pisze i Universum się zaoferowała, za parę dni dojdzie pewnie jeszcze ktoś itd itd. Tylko musisz utrzymać fason ;) i nie wracać do dawnych nawyków.

21:26 dokładnie tak jak piszesz :D ja ostatnio jestem tu niezbyt często ale za to intensywnie :D Tylko nie wyzywaj Dash Rysiu.

Nie mam zamiaru już nikogo obrażać i też nie jestem tutaj codziennie jak dawniej

Gość gość
D.R. to pewnie teraz 10 razy pomyśli zanim coś napisze :D

Gość gość
Ej D.R wrzuć w końcu jakąś wesołą emotke, bo cały temat przejrzałam i dałeś tylko "smuta". Weź chociaż zachowaj pozory :P i pokaż jak się cieszysz, że już dwie są chętne do pisania z tobą.

Generalnie trzeba przyznać, że po tym co nawywijałeś tu masz jaja, że piszesz ze swojego nicka :D

Jakoś nie mam dzisiaj humoru bo myślałem dużo nad swoim życiem. Wiem że muszę się ogarnąć w końcu. A i dziękuje za rozmowe :) prosze bardzo

Gość gość
Nooo.... nareszcieeee..... ;)

Muszę lecieć na dzisiaj. Dziękuje za pozytywne odpowiedzi i Cześć może będe jutro

Gość gość
Głowa do góry, bo nie każdy Cię przekreślił nawet tu. A w życiu realnym też dasz radę, tylko się ogarnij chłopie, ale nie myśl za dużo, bo to tez może zdołować. Hej ;)