Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Była by jakaś chętna do pogadania ze mną mimo wszystko?

Polecane posty

Bo trochę się nudzę, nawet grać mi się nie chce. Normalne pogadanie dla towarzystwa

Gość gość
koza Przema za jabola:-D

Gość gość
lubisz damski kał?

Gość gość
A czemu "mimo wszystko? Masz tu aż tak złą opinie?

Tak Kilka miesięcy temu byłem typowych trollem, idiotą który zakładał durne tematy dla beki, ale jakoś się nawróciłem i próbuje być normalny ale wiem że podpadłem na stałe

Gość gość
ale mocz lubisz?

Gość gość
Kurde nie wiem coś tu naodwijał i byc może pożałuje swojego gestu :P ale dziś ide w ciemno, nie mając świadomości Twych złych czynów, więc startujesz u mnie z czystą kartą. A jeśli chcesz wystartować u wszystkich, to pewnie wiesz, że wystarczy nowe konto odpalić i pisać normalnie i nikt Cię nie rozpozna w ty, lepszym wcieleniu.

Nie chciałem zakładać nowego konta, i tak by pewnie się domyślili po czasie że to ja. Postanowiłem że nie ukrywając kim byłem stane się normalny :p

W życiu realnym niestety też dużo po paliłem mostów a jak się próbuje ogarnać to wystarczy że coś mnie sprowokuje i się zaczyna

Gość gość
W sumie to postawa godna pochwały, bo nie ukrywasz tego kim byłeś (a ja nawet nie moge sprawdzić, bo w profilu masz z 10 ostatnich wpisów, a nie teksty sprzed miesięcy) ale nagrzmociłeś ponad 3.8 tys wpisów. Od kiedy tu jesteś, tak mniej więcej?

Gość gość
Dziewczyno uważaj! To jest typ, który wzdychał do kafeterianki, której nigdy nie widział :P Rozmawiali zaledwie dwa dni. Później znalazł dziewczynę i opisywał ze szczegółami jak dławiła się jego spermą, jak trysnął jej na "mordę" itd.

Gość gość
Każdy popełnia błędy, sztuką jest wyciągać wnioski i się na nich uczyć. A wybuchowe reakcje, no cóż sama tak mam :D

W sumie to od grudnia 2013 roku ale wcześniej tylko przeglądałem i pisałem z gościa. A z konta pisze jakoś rok od zeszłorocznych wakacji . Mogę w sumie opisać swoją historię

Gość gość
gość dziś - dzięki za ostrzeżenie. Ale raz że jestem anonimowym gościem, wiec wzdychać mi nie będzie :P dwa on chce się zmienić, więc każdemu szansa się należy. A jak mi podpadnie, to krótka piłka i sajonara.

Gość gość
To zrób mu loda. Chętnie poczytamy jak dławisz się jego spermą :P Jak masz imię na M to wrócą stare czasy :classic_cool:

Gość gość
No to pisz, poczekam. Dowiem się ze źródła.

Gość gość
Dash Rysiu, który to już raz piszesz, że żałujesz i chcesz się zmienić?

Poznałem na kafe pewną dziewczynę z którą pisałem tutaj a później na gg. Lecz kontakt się urwał, trochę mi odbiło i zacząłem jej tu szukać, ale wyrwało się to po za kontrolę i zacząłem ją obrażać wręcz tworząc z 200 tematów o niej. Odbiło mi całkiem i zaczełem wyzywać innych i chwalić się co osiągnełem, śmiejąc się z reszty. Tematy o dławieniu się spermą itp co ktoś wyżej napisał był typowym prowokacją. Chciałem też tak aby ta dziewczyna z kafe zwróciła na mnie uwagę. Lecz jakoś mi zaczeło być głupio. Kafeteriance wysłałem przeprosiny na gg które przyjeła. Miałem odejść z forum ale jakoś zostałem i próbuje się zmienić

Gość gość
gość dziś - No comment

Gość gość
Czyli masz :classic_cool: Zapewne jesteś brzydsza od kafeterianki.

Gość gość
D.R. - przeczytałam. No mądre to nie było, ale to już sam wiesz. Dobrze, że ją przeprosiłeś i że ona je przyjęła. Miałeś, masz tu też inne nicki?

Gość gość
Cwaniak84 też twierdzi, że jego pedofilskie tematy to prowokacje.

Nie, wcześniej pisałem z gościa i właśnie na gościu poznałem ją. Potem pisałem trochę z gościa, fakt że kilka delikatnych prowo wtedy też powstało. Ale jak założyłem to konto to się zaczeło... Odwalanie po całości. Wiem że wszyscy to pamietają ale próbuje nie przejmować się prowakacjami jak ta z kałem i czasem wpadam z nudów

Gość gość
gość dziś - czyli tekstem o lodzie i s*****e już się popisałeś. Literka M która mi przypisujesz, no cóż pudło, ale wystarczyłoby żebyś fakty z tego tematu poskładał. ...Jak masz imię na M to wrócą stare czasy cool.gif.. Jakie stare czasy, skoro jestem nowa i nawet nie wiem co DR pisał tydzień temu. Teraz logisz?

Gość gość
Stare bo M też była idiotką.

Gość gość
lubisz wykonywać rimming buraku?

M to była ta dziewczyna którą poznałem międzyczasie w prawdziwości, kontakt z nią też mi się posypał przez moją głupote, ją też obraziłem na do widzenia... :( to kolejna rzecz której żaluje

Gość gość
D.R. - Przez to co na odwalałeś, a że były to jazdy po bandzie, niestety ciągnąć się to będzie za tobą zawsze. Więc moze zastanów się nad alternatywnym kontem, wtedy będziesz mieć możliwość, że ludzie będą normalnie z Tobą pisać, bez pryzmatu tego zdurnienia które zaliczyłeś.