Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre kobiety po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Maja tak brzydkie ciala, zwlaszcza pomarszczone brzuchy.. ciezko jest sie za siebie wziac, a nawet jesli dieta i cwiczenia nie pomagaja, zawsze mozna skorzystac z medycyny estetycznej..

Gość gość
Jasne, w Polsce wszyscy maja kupe kasy na medycyne estetyczna. Nie rozsmieszaj mnie.

Gość gość
sport = medycyna estetyczna dostepna dla kazdego. polecam :)

Gość gość
Jasne, w kraju, gdzie 80% społeczeństwa zarabia nie więcej 3,5 k netto, wszystkie kobiety mogą robić sobie plastykę brzucha i liposukcję po ciąży.

Gość gość
sport = medycyna estetyczna dostepna dla kazdego. polecam usmiech.gif x Taaa, dzięki uprawianiu sportu wchłonie się obwisła skóra i znikną rozstępy. :D

Gość gość
zdziwilabys sie ;)

Gość gość
ja bym się bardzo zdziwiła bo niestety to tak nie działa, blizny nie znikają tylko dlatego, że ćwiczysz :D

Gość gość
dziwnym przypadkiem ja ich widocznosc zniweolalam prawie do zera wlasnie cwiczeniami. zacznij cwiczyc to pogadamy ;)

Gość gość
a nie tym, że z czasem zbladły i nigdy nie były głębokie? Po prostu schudłaś ;)

Gość gość
nie. skora sie uelastycznia i naciaga ;)

Gość gość
Nie chodzi mi tutaj o rozstepy czy cellulit, ja sama mam i jestem z tego dumna, ale chodzi mi o sam stan ciala, poziom tkanki tluszczowej, niektore po ciazy wgl sobie odpuszczaja i tyja coraz wiecej az do usranej smierci o wygladaja jak jakies lochy, bo im sie nalezy, bo to matki Polki.. powinnysmy cwiczyc w trakcie ciazy jak i przed, stosowac kremy, peelingi, rozciagac sie, to naprawdę duzo daje..

Gość gość
dumnym z cellulitu i blizn? :o ohyda..

Gość gość
Ohyda? To w takim razie mniej wiecej 90% kobiet sa wg. Ciebie ohydne.

Gość gość
sama bylam ohydna poki nie ruszylam dopy do cwiczen

Gość gość
Ja cwicze 5-6 razy w tyg, mimo to cellulit i rozstepy mam, sa prawie niewidoczne, ale jednak.

Gość gość
za mało sumiennie ;)

Gość gość
Za malo.sumiennie? Pozwol ze przedstawie Ci plan tyg, oprocz diety, scislej, cwicze, pon: bbg 30min (czasami podwojnie) , czasami tez.biegam ale rano na czczo, plus sprawdzenie formy czyli pompki, rozne cwiczenia abs i podciaganie na drazku, wt: bbg 30min, + rozciaganie 15min, sr. Bbg 30min plus cwiczenia na dana partie ciala,'czasami sprawdzanie formy, czw. Bbg 30min +kick boxing, pt. Bieganie na czczo potem bbg 30min, drazek, sobota trening silowy, to.i tak wydaje mi sie za malo, za niedlugo zamierzam wprowadzic co drugi dzien trening silowy, ale.i tak odrobine mam go w bbg.

Gość gość
autorka jest po prostu głupia, nie rozumie, że ciąża może zmienić metabolizm, a do tego nie każdy ma skórę która się naciąga jak guma. To w dużej mierze kwestia genów i czasem tylko operacje zostają- a nie każdy pójdzie pod nóż żeby się podobać jakiejś lali :D

Gość gość
gość dziś i nadal nie skumalas ze TO ci nic nie daje? :D masakra. widac wody plodowe serio zalewaja mozg :O

Gość gość
gość dziś autorka jest po prostu głupia, nie rozumie, że ciąża może zmienić metabolizm, x autorka tego tekstu jeszcze glupsza :o

Gość gość
Nosz k***a kocham to jak ktos mowi, ze posiadl cos genetycznie, rozumiem chorobe, znamie, kolor oczu, ale nie genetycznie rozciaglosc skory, metabolizm zawsze da sie.zmienic,.mozna.nawet przyspieszyc, a.nawet.cofnac swoj wiek metaboliczny, wystarcza regularne cwiczenia i w miare zdrowa.dieta. taka.prawda niektore kobiety wgl o siebie nie dbaja podczas ciazy i po porodzie ot co widac efekty!

Gość gość
Ja nie mam zadnego rozstepu a na porodowke szlam ze 110cm w brzuchu:) skora.mi nie zwisa troche brzuch galaretkowaty ale po kilku miesiacach cwiczen byloby ok:)

Gość gość
Faktycznie nic nie dziala, zwlaszcza widac to po moim umiesnionym ciele, a rozstepy jestem w stanie zaakceptowac kochana :D

Gość gość
szesciopak tluszczu sie nie liczy ;)

Gość gość
A wgl jest taki? Raczej bojler jak.juz cos :D a moj szesciopak ma sie wspaniale :D oh dziewczyno gdybyś cwiczyla tyle co ja to na pewno mialabys go :D sprobuj mojego planu tygodniowego, zobaczymy jak Ci pójdzie :)

Gość gość
Mysle, ze to jednak geny. Nie mialam po ciazach ani rozstepów, ani obwislego brzucha, cwiczen nie robilam, tyle, co ruch z dziecmi. Z moja mamą było tak samo.

Gość gość
Ja niestety mam rozstępy po ciąży, wszędzie tylko nie na brzuchu, dziwne nie? Całe uda, łydki tuż pod kolanami, boczki, wszystko w zebrę. Juz chYba nigdy nie założę krótkich spodenek :( w ciąży przytyłam z 40 do 68, w trzy msc po porodzie ważyłam 42, schudłam ze stresu, a teraz wazę 55 rok po, skóra nie wytrzymała takich wahań.

Gość Żyraffka23
A ja się już tym nie przejmuje, od kiedy zdecydowałam się pójść na zabieg. Musze przyznac ze ja dlugo szukalam salonu w ktorym wykonuja zabieg wyszczuplajacy, głównie zależało mi na pozbyciu się cellulitu. Spotkałam wiele pozytywnych opinii o Vici Clinic w Krakowie.Wybrałam się tam na kilka serii drenażu limfatycznego i faktycznie efekty są widoczne !

Gość gość
Na nadmiar skury i rozstepy to tylko skalpel. A na to nie wszystkich stac :)