Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy mln zagorzałych katolików dlaczego wiec na fb mało lubi str. o czystości?

Polecane posty

Gość gość

przedmałżeńskiej. Kurcze choćby studentki KUL powinny te stronę lubić i np. UKSW z Wawy, czy też WSKSiM

Gość gość
studentki widać wolą czystość na stronie i bez postronnych :classic_cool:

Gość gość
Ja wiem dlaczego bo to temat dla prawie wszystkich wstydliwy przyznać się że się czeka a to takie proste, ja już mam 29l. i nie mam z tym problemu nadal nigdy nic z nikim :P

Gość gość
Bo polska to taki fałszywy katolicyzm , przykazanie mówi nie zabijaj a te walczą o aborcję , chodzą do kościoła a innym ludziom dosrewaja kiedy tylko mogą , nikomu nie wybaczaja obgaduja, z reszta jakiś ksiądz mówił ze 95 % ludzi pójdzie według jakiejś tam przepowiedni do piekła , ponieważ nie stosowali się do przykazań i gardzili innym człowiekiem

Gość gość
Ja jestem przykładem że można żyć w czystości też zbliżam się już do 30-tki miałem 3 dziewczyny ale to były przyjaźnie i to bardzo rzadko się spotykaliśmy raczej na odległość. Pierwsza chciała ślubu ze mną gdy miałem 21l. ale ja stwierdziłem że za szybko to się obraziła, druga gdy miałem 23 i to samo, i trzecia gdy 24 i to samo, od tego czasu dziewczyny traktuje tylko jako koleżanki. Zresztą zawsze tak naprawdę wszystkie były tylko kumpelami...

Gość gość
Tą stronę lubi tylko 540 os. a powinno przynajmniej 10 tys.!!! Co z wami ludzie? Znam taką jedną co codziennie chodzi do kościoła nawet na krótką modlitwę, ale nocami imprezuje, nigdy nas nie zaprosiła na akademik, chyba coś ukrywa... Po co wam te 2-ne standardy i półprawdy? Bo tak najwygodniej?

Gość gość
Bo w Polsce prawdziwych katolików jest może 3 procent którzy miluja innych ludzi i dają jałmużnę biednym zamiast sobie wiecznie pchać wszystko do doopy