Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucyna 25 Dobczyce

Moja matka uważa że powinnam szukać bogatego męża a nie biedaka jak mój ojciec

Polecane posty

Gość Lucyna 25 Dobczyce

Bogatego chłopa żeby mnie wszedzie woził dobrym autem, żebyśmy na wakacje do Afryki i na Fidżi latali, żebyśmy w domu dużym mieszkali z ogrodem

I bardzo dobrze ci matka radzi, pamietaj ze wiekszosc chlopow to jedno bagno i po pewnym czasie zachowuja sie bardzo podobnie wiec lepiej wziac sobie chlopa ktory ci cos w zyciu zaoferuje niz nieudacznika z ktorym bedziesz sie meczyla, ryczala i deprecha cie z tego wszystkiego dopadnie. Sluchaj matki, chce dla ciebie lepszego zycia niz sama miala.

Gość gość
Ma racje, nie ma to jak miec duzo kasy "z nieba"

Gość gość
Matka ma rację, a jeszcze większą rację ma Mari2861 dziś

Gość gość
facet tez powinien szukac zamożnej kandydatki na żonę a nie baby z marginesu, patologii, jakiś blokowisk, kamienic, wiochy, kretynki po co ledwo zawodówke skonczyly i ''pracują'' jako fryzjerki czy inne kosmetyczki za grosze, narobilo sie ich jak psów a ludzie i tak wygladaą jak małpy...tyle fryzjerek a same małpy :)

Gość gość
i myślisz że bogaty chciałby paszteta po zawodówce który z mopsu kasze i makaron pobiera?

Gość gość
W sensie że masz szukać takiego, na którym będziesz pasożytować? Super rada. Może sama sobie na to wszystko zarób, rączki przyrosły do dupy?

Gość gość
A ty ile masz latek dziewczynko ze sie liczysz ze zdaniem mamusi w kazdej kwestii? 12?

Gość gość
A dlaczego twoja matka nie jest bogata? Bo sama jest nieudacznikiem i wine na męża zrzuca.jej rodzice(twoi dziadkowie) to też gamonie bo nie maja majątku dużego.

Gość gość
Twoja matka to patologia bo sama sie nie dorobiła i jeszcze naucza córke jak być dzjfka.

Gość gość
Samej się dorobić nie łaska? Jak bozia talenty rozdawała to razem z mamusią stałyście w kolejce po tipsy?

Gość gość
A szukajże sobie, kto naiwnej zabroni? Od planów, zamiarów do rzeczywistości daleka droga ☺

Gość gość
Mamuni nikt nie zmuszał, żeby wyszła za mąż za dziada bez kasy btw

Jak chcesz byc utrzymanka. Potem facet bedzie mogl robic co chce szalec dowoli przestanie Cir szanowac i co. Lepiej sama pomysl nad soba i swoja kariera zebys nigdy nie musiala byc zalezna od jakiegos fagasa.

Gość Gaździna Grażyna
A ja ci powiem taak nie patrz po urodzie, patrz po samochodzie hej!

Gość gość
a twój ojciec jest dobry czy zły ... lubisz go? Dobrze cię wychował? Skończyłaś jakąś szkołę, masz zawód? Sama sobie odpowiedz na pytanie. Wolisz być niewolnicą bogatego faceta i bać się, że po jakimś czasie znajdzie sobie młodszą czy być samodzielną, zaradną i znaleźć niekoniecznie bogatego ale wykształconego i zaradnego faceta i razem z nim iść przez życie,

Gość gość
matka namawia cię abyś uprawiała małżeńską prostytucję i najchętniej znalazłaby ci odpowiedniego bogatego partnera czyli klienta na całe życie, czyli chce być twoją stręczycielką. Czy to nie czas na uniezależnienie od rodziców. Chyba, że jesteś tak słaba, że boisz się samodzielnego życia i wymiękasz.

Gość gość
faceci ti chamy i prostaki

Gość gość
facet to len i nierob, czekana zarcie pod ryj, jest prostakiem, chamem, burakiem, nie ma z niego pozytku, wiec kasa to jedyne co moze dac pozytywnego i pozytecznego kobiecie, biedakakowolej bo to prostaki z piwskiem w reku, wulgarni i nie szanuja kobiet, szukaj bogatego, bo przy biedaku urobisz sie jak wol po lokcie, ciagle bedzie narzekal ze mu zle, ze zarcie zle, ze nie posprzatane, bedziesz tylko sluzka chcesz takiego zycia??? patrz na kase jedynie, bo te robaki i tak sie niczym od siebie nie roznia, tylko chca sie ustawic i wszystko inne maja w D..

Gość Zamożniejszy
No dobrze, ale dlaczego Twoja mama sama nie posłuchała swojej porady i nie wyszła za kogoś z większą kasą?

Gość gość
Ja powiem tak, nie szukaj bogatego, ale zaradnego. Sama też poszukaj dobrej pracy, to razem daleko zajdziecie. A jak Wam nie wyjdzie, to będzie co dzielić . Jak znajdziesz bogatego a sama nic nie będziesz robić, to jak cię kopnie w tyłek, zostaniesz z niczym. Z kolei jak weźmiesz nieudacznika, to sama się zatyrasz. Jeśli oboje będziecie nieudacznikami, to zostanie Wam tylko iść po ten makaron z mopsu.

Gość gość
Zamożniejszy dziś No dobrze, ale dlaczego Twoja mama sama nie posłuchała swojej porady i nie wyszła za kogoś z większą kasą? x Jak to mówią - mądry Polak (w tym wypadku Polka) po szkodzie :P

Gość gość
Bierz lekarza, mój chłopaak kardiolog ma 20 000

Gość gość
gość dziś Dobrze że nie ginekolog bo by codziennie po pracy z liścia dostawał za zdrade

Do Zgadzam sie, kazdy facet to swinia ale dobrze sie maskuje, po czasie wychodzi szydlo z worka i jest agresywny, leniwy, ja swojego caly czas tresuje i jest nam dobrze bo nie jestem ulegla i czesto pokazuje pazurki, nie wierz w bajki ze niby jakis facet jest idealny, nie wazne czy biedny czy bogaty to i tak bydle a facetow znam tysiace wiec wiem cos o tym, mialam wielu kolegow ktorzy zwierzali mi sie z roznych rzeczy i mowili co naprawde mysla, chamy i prostaki. Faceci lubia udawac uczynne aniolki zeby jakiejs sie przypodobac a pozniej pokazuja im swoje prawdziwe oblicza. Bierz dzianego to przynajmniej cos z tego bedziesz miala.