Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻonaMatkaNiePolka

Koniecznie przeczytać!!!!!!

Polecane posty

Gość ŻonaMatkaNiePolka

Lubię sex, lubię anal, a mój facet lubi mnie ostro pier.oplić. Klapsy, dominacja, ostre słowa, uwielbiam to. I wiecie po co to piszę żeby wam powiedzieć że ja mam 32 lata mój mąż 49, małżeństwem jesteśmy 12 lat przed ślubem znaliśmy się 2 lata miałam już wtedy skończone 18 lat. Pierwszy wspólny raz był po ślubie oboje tego chcieliśmy, on już wcześniej był trzy razy w związku, on jest moim pierwszym mężczyzną. Mamy 8 dzieci 9 w drodze i planujemy jeszcze więcej dzieci ( stać nas bo mamy pieniądze i to nie z 500+) to jest ważne jesteśmy rodziną Ateistów. Pamiętajcie sex w związku jest najważniejszy bo to jest dopełnienie pięknego uczucia które was łączy miłość. Bez tego wszystko inne się wali. Związek rodzina jest jak budowanie firmy. A trzeba zacząć od podstaw czyli miłości, zaufaniu, wiary w siebie i w siebie nawzajem i wszystkich tych pozytywnych uczuć które tworzą związek to jest pokarmem dla umysłu. A sex to jest już głębsze uczucie zupełne oddanie się, zaufanie do drugiej osoby bo dotyk fizyczny jest pokarmem dla ciała jak i umysłu. Przytulajcie się, całujcie, głaskajcie, mówcie czułe słówka kocham cię, ufam ci, jesteś dla mnie ważny, i inne czułe słowa. A przede wszystkim uprawiajcie sex rozmawiajcie o swoich potrzebach, fantazjach perwersja nie jest niczym złym. Sex jest dobry. Tylko fanatycy mówią że sex jest zły.

Gość gość
I tak trzymać!!! Moja kobieta ma 28 ja 44, narazie 3 dzieci, ale pracujemy ochoczo prawie codziennie nad powiększeniem gromadki :)

Gość gość
A i też mamy w d***e kościółek, to co ludzie myślą i inne konwenanse, rypiemy się jak króliki, a najchętniej publicznie , od taki fetysz.

Gość gośćwszystkobylo
materia jest miła ale szalu nie ma,duchowość jest bardziej pociagająca,po 4 ,5 tys stosunków seksualnych przychodzi moment na poszukiwania głębi istnienia

Dopóki cudzołożenie na Świecie będzie traktowane gorzej od zabójstwa, dopóty nie będziemy mieli cywilizowanego Świata. W Polsce też od czasów średniowiecza w rozumowaniu wielu ludzi niewiele się zmieniło - doktryna kościelna na zasadzie ,,cudzołóstwo jest gorsze od zabójstwa''. Popatrzcie na rozwój intelektualny człowieka na przestrzeni lat.

Gość gość
No tak bo chrześcijanie nie uprawiają seksu :D

Gość gość
aha i 9 to gruba przesada.

Gość gość
Taki wulgarny seks to tylko ateiści uprawiają.To jest tzw.szatańskie zboczenie.

Gość gość
Jutro będzie pita wódka W miasto wyjdzie poseł Budka. Wyjdzie Grześ i Mateuszek, Wyjdzie Iza spod Koluszek. Pójdą z nimi też esbecy, Pójdzie prostytutka w krótkiej kiecy. Ruszą z marszem partyjniacy, Geje, prostytutki i tajniacy. Ruszą z nimi celebryci, Sthury, Janda, Daniel Kmicic. Będą sobie demonstrować. -A ja wolę pogrillować! W d***e mam takie spędy, Gdzie wyłażą same mendy. Gdzie Polaka nie ma wcale, To nie mieści się już w pale!

Gość gość
po slubie takze musi byc sex bo inaczej grzech a wytrysk tylko do pochwy i bez antykoncepcji