Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostaje z nia sam

Polecane posty

Gość gość

Problem w tym, że on czasami zostaje sam na sam w domu ze swoja szwagierką przez cały dzień nawet. Czy to jest normalne, że mam wątpliwości, ze oni są tam sami... On sie czasami nie odzywa po kilka godzin i wiem ze wtedy sa razem, a jak wszyscy domownicy są to ciagle sie odzywa... Watpliwosci zaczełam nabierac kiedy zobaczylam jak sie zaczynaja dogadywac, wczesniej wgl ze soba nie rozmawiali, on ciagle sie za nia obraca... Np idzie obok ich pokoju to zawsze tam popatrzy, ona jest w kuchi to zawsze tam idzie jak ona jest pod byle pretekstem, nawet papierek wyrzucic, czasami widac ze specjalnie przechodzi blisko niej zeby ja niby przez przypadek po posladkach "smyrnąć" z (pokoju widac kuchnie)... Sama sobie mowie ze to przeciez jego szagierka nie moge byc o nia zazdrosna. Ale jak to widze i ciagle tak kolo niej specjalnie przechodzi i jej to nie przeszkadza jakby byla do tego przyzyczajona to mysle czy ich cos nie laczy jak sa sami w domu... Jak myslicie? Tak jak kiedys ciagle o niej zle mowil, a teraz zlego slowa przy nim na nia nie mozna powiedziec bo sie wkurza. To też jest dziwne... Że wczesniej ooo taka grubaska itd a teraz... Idealna pani... Nic nie mozna powiedziec.

Gość gość
Nie moga sie wyprowadzic ?

Gość gość
Tez bym tak myslala