Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Czesc co u Was?

Polecane posty

Gość gość
Witam. No nie możliwe, bo 4 minuty i 37 sekund temu odpaliłam kafe i prosto na ciebie trafiłam. Jak tam nastrój i motywacja do bycia lepszym? :)

Cześć Ogółem jakoś nie moge znaleźć sobie miejsce dzisiaj wstałem przed 6, byłem się przejść i myśle nad sobą, chciałbym mieć jakoś bliską osobę do pogadania bo po paliłem dużo mostów

Gość gość
Teoretycznie to zawsze możesz w necie z kimś popisać, ale ja bym sugerowała kogoś znajomego realnie. Nawet jak pozrywałeś znajomości, przez jakieś swoje akcje, to zawsze warto spróbować je naprawić. Jeśli poważnie wzięło Cie na taka przemiane osobowości, to myślę i byli znajomi to docenią i dają Ci szanse.

Niestety jestem trochę postrzegany jak na kafe w sumie się nie dziwie. Coraz częsciej mam ochotę całkiem odciąć się od obecnego środowiska, wyjechać gdzieś i tak zacząć wszystko na nowo, chociaż wiem że to nie tak łatwo

Gość gość
Wyjechać możesz, ale chyba się za bardzo przejmujesz. Nie sadzę że w realnym życiu na odwalałeś coś, co przekreśliło cie na amen. Odczekaj trochę, czas jest najlepszym rozwiązaniem, a jak sprawy przycichną i zacznij robić podchody jako "normalny człowiek" :P

Fakt że czesto się przejmuje i próbuje na siłę a nie wychodzi przez to.. Najgorzej jest to jak się załamie i marudzę chociaż tego nie lubie. Trochę odwala mi z samotności

Gość gość
A zwierzaka jakiegoś masz?

Gość gość
I kto rządzi, on Tobą czy Ty nim? Bo moja ma nade mną władze absolutną :D

W sumie tylko mnie słuch i tylko mnie lubi, tylko on czuje przed mną respekt :D bo mu jesc daje

Gość gość
No moja też się mnie słucha. Ogólnie zachowuje się jak piesek, wierna chodzi przy nodze, zamiast porannej gazety przynosi papierki pod łóżko :D jak gwizdam to przybiega :D wszystko cool, a potem wystarczy jej jedno kocie spojrzenie, a ja od razu wymiękam i jestem na jej usługach :)

Ja kiedyś postawiłem go sobie na ramieniu i tak długi czas siedział i nawet spał. Ogołem on lubi spać wszędzie gdzie wysoko

Gość gość
A moja znowu woli nisko, najbardziej lubi pod coś wejść, żeby była cała przykryta i tak sobie moze spać pół dnia. Ale jak trzeba to na drzewo czy dach śmignie za ptakiem.

Gość gość
Skoki ☺

Mój na dachu potrafi spać i wygrzewać się w słońcu, dużo też razy spał na dachu samochodu że na drugi dzień tylko łapki były na szybie odciśnietę :P

Gość gość
Po co piszesz z tym debilem? Też chcesz aby pisał o Tobie jak o kafeteriance?

Gość gość
12:57 - u ciebie też? R.D. - lepsze to, niż mieć pazurki odciśnięte na ręce :P

Gość gość
Nuda 💤

Gość gość
gość dziś pożyjemy zobaczymy, póki co mi nie wadzi.

Gość gość
A może chce zastąpić M. Niektóre baby są jednak bezdennie głupie. Zamiast omijać debili szerokim łukiem to te lecą jak muchy do g****a.

Nie mam zamiaru już tak pisać o nikim i robić takich jaj. Wiem że źle robiłem i los mnie za to ukarał ale chce spróbować wszystko na nowo.

Gość gość
R.D. jasne że tak, ale wiem że te jej drapanie to z miłości i zazdrości :D a ona wie, że jej wszystko wybaczę.

Gość gość
13:06 nie p*****l rysiu.

Gość gość
gość dziś - póki co to jedyna osobą która tu ma problem i dziwny ból pupy, to jesteś tylko TY Po co chodzisz po temacie i piszesz z osobami które ci wadzą? My cię nie zaczepiamy przecież.

Gość gość
No z rysia taki przystojniak, że można mieć ból "pupy" :D

Gość gość
Moja dokładnie nie wiem, bo przygarnięta, ale 12 już będzie.

Ale mam nadzieje że się trzyma :) Też kiedyś miałem kota z przygarniecia ale niestety był chory i zdechł :( A jak tam plany na sobotę?