Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Czesc co u Was?

Polecane posty

Gość gość sua
Rysiu tak fajnie piszesz o kotkach i ogólnie wydajesz się miły.Serio trollem byłeś?

Niestety tak dużo mi odwalało i założyłem kilka set debilnych tematów, które jak sam czytam to aż mi wstyd przed samym sobą

Gość gość
Oj trzyma, się trzyma dobrze :D wariuje i energia ją roznosi, zdrowa, błyszczące miękkie futerko, a powodzenie ma takie, że zwariować można :) Plany, teraz się robi obiad, potem ogarnę chatę, a potem w plener ze znajomymi, jak długo pogoda pozwoli. A Ty gdzieś/coś?

Gość gość sua
Wieczorem poczytam , ja w proszku sobota a tyle do roboty a ja Rysia czytam hehe miłego dnia

Szczerze mówiąc chciałbym gdzieś ale nie mam z kim :( i właśnie tego mi brakuje aby z kimś gdzieś wyskoczyć. Mogę tylko sam ze sobą

Gość gość
Weź sobie psa, to zawsze towarzystwo do wyjścia i spacerów. A spacerując, poznajesz innych spacerowiczów i się kręcić zaczyna. No i widzisz, jest tak jak wczoraj pisałam, kolejna osoba dołącza (gość sua), jeszcze trochę i przestanę Ci być potrzebna :P A teraz zwijam się, bo trzeba coś zacząć robić. No to i ode mnie - miłego ;)

Dziękuje za chwilę rozmowy. Mogłem się bardziej postarać i nie być nudny ale może drugim razem . Miłego również @Sua Wpisz sobie w wyszukiwarke na forum "kafeterianka" "rysiu" itp to znajdziesz pełno moich głupich tematów. Pewnie po tym znienisz zdanie o mnie

Gość gość
R.D. spokojnie, nie przegoniłeś mnie nudą :P tylko goni mnie robota. p.s. Ja tam się w starych tematach nie będę grzebać, nie ma co już przeszłości wyciągać. Hej.

Gość gość
Cześć,mam nadzieję że Miałeś udany weekend.Nie czytałam twoich trolow bo mnie to nie interesuje było minęło,fajnie że już tego nie robisz (chyba

Gość gość
Hmm zjadło mi pół wypowiedzi to byłam ja Sua