Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciemny blond to najbrzydszy kolor włosów

Polecane posty

Gość gość

Kojarzy mi się z bezbarwnymi, mdłymi i szarymi myszkami.

Gość gość
No i.... ? Myślisz ze kogoś interesuje twoja błyskotliwa wypowiedź? W domu cie nikt nie słucha, znajomych pewnie też nie masz to musisz sie tu produkować. Współczuję ci. P.s. Jesteś łysa/łysy?

Gość gość
zgadzam się z autorką a to pierwsze zdjęcie to nie jest ciemny blond, pało :D tylko średni, złocisty a drugi jest brzydki, siwy 🖐️

Gość gość
13:09 Chyba cie p****alo, to jest brazowy prawie czarny. Ciemny blond masz w linku o 13:05 daltonisto

Gość gość
Ja mam naturalny ciemny- blond, tez mi sie nie podoba, ale sie tym nie przejmuje bo i tak farbuje ;)

Gość gość
zreszta w tych czasach kiedy mamy taki latwy dostep do fryzjerow i farb dobrej jakosci, raczej nie ma powodu zeby miec kompleksy akurat na punkcie koloru. Z dnia na dzien praktycznie mozna stac sie blondynka, brunetka itd.

Gość gość
Mam niestety taki naturalny i jestem zmuszona farbować, bo ten kolor jest właśnie taki nijaki :( Generalnie jestem zwolenniczką pozostawienia naturalnego koloru, ale ten jest taki ciemno siwy (?), no nie podoba mi się. Gdybym miała jaśniejszy blond, wyraźny brąz, rudy lub czarny naturalnie to wtedy na 100% bym się nie farbowała.

Gość gość
13:15 - moim zdaniem nie ma sie co przejmować bo teraz sa na tyle dobre farby żeby wyszlo to naturalnie i nie zniszczylo za bardzo wlosow. Ja sie farbuje od zawsze i wszyscy mi mowia, ze mam ladne wlosy

Gość gość
Ja tez mam ciemny blond i zbytnio mi sie on nie podoba, ale jest wiele osob, ktorym sie wlasnie podoba taki kolor, raczej kwestia gustu. Ale np. moj facet woli zdecydowane kolory np. jak blond to blond, jak ciemny to ciemny, a nie taki posrodku

Gość gość
Sama jesteś daltonistką :D To jest właśnie ciemny blond. Większość polek ma taki kolor naturalny. A ten kolor z 13:05 jest tak samo ciemny o ile nie ciemniejszy, ślepoto :D Wystarczy spojrzeć jak ciemny kolor wyrasta od skóry , bo te pasemka na bank farbowane.

Gość gość
heh, no właśnie zauważyłam, że wielu facetów nie lubi takich kolorów "po środku" mój ex też lubił albo jasny blond albo czarny albo rudy :D

Gość gość
Najladniejszy wlos na cipce to rudy :D

Gość gość
Mam ciemny blond i.wiem jak wyglada slepoto a ty czarny jak smola wklejasz i twierdzisz ze to blond, lecz sie

Gość gość
Sprzeczanie sie o kolor wlosow jest glupie bo mozna go zmienic w kazdej chwili i co za problem? Jeszcze rozumiem o rzeczy ktore ciezko zmienic jak wzrost np. czy rysy twarzy, ale nie kolor wlosow, to jet dla mnie idiotyczne. Kupujesz farbe, idziesz do fryzjera i juz masz inny kolor. Raczej wazniejsza jest kondycja wlosow bo o nią już jest trudniej jak o zmiane koloru

Gość gość
czarny jak smoła to jest twój mózg, ślepa kuro :D osoba która napisała, że to ciemny blond ma rację a ty albo jesteś slepa albo nie znasz się na kolorach włosów 🖐️

Gość gość
No jest niespecjalny, ale są brzydsze kolory jak np. zółty blond, albo tleniony, albo taki brąz o sraczkowatym odcieniu, albo siwy

Gość gość
https://zapodaj.net/293078f4cfedb.jpg.html Czarny jak smoła to napewno to nie jest, ale widac, że bylo cos kombinowane z ciemnym kolorem, albo swiato odbija, albo ktos chcial miec ciemne koncówki, jak dla mnie to jest to kolor brązowy, a nie ciemny blond, ciemny blond jest jasniejszy chyba ze to przez swiatlo

Gość gość
po prostu wygladaja jakby ktos cos chcial/ probowal z nimi zrobic, ale widac ze sa zdrowe i to powinno cieszyc zreszta ta os na zdreciu ma z 12 lat

Gość gość
to jest ciemny blond, tyle że akurat w mocnym cieniu. Przy świetle byłby ciut jaśniejszy.

Gość gość
Nie wiem jak dla mnie włosy są brązowe, do tego widać, że ktoś chcial je zmienić na ciemniejszy kolor...

Gość gość
szatynka ma brązowe włosy, debilko, a nie szare :O skończ już się ośmieszać idiotko ciemny blond jak sama nazwa wskazuje jest CIEMNY to pierwsze zdjęcie i te foty z pinteresta to nie jest ciemny blond, tylko ŚREDNI nawet na opakowaniach farb do włosów jest taka kolorystyka