Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak jest ?

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy mnie naśladują. Tzn większość ludzi których spotykam, a nawet jeśli nie w całości to po części, szanują mnie, licza sie ze mną. To jest takie denerwujące, bo jestem normalną osobą. Probowalam do siebie zniechęcić ludzi na różne sposoby, ośmieszyć ich nawet i nic.

Gość gość
i co z tego ?

Gość gość
Nic z tego,oprócz tego że mnie to denerwuje. Juz chcesz napisać, że chce sie pochwalic ? Pytam dlaczego tak jest i co moge zrobic, zeby sobie darowali.

Gość gość
W jakim sensie nasladuja ?

Gość gość
Pewnie dlatego, że jesteś dla nich autorytetem. Powinnaś się cieszyć.

Gość gość
Czy ja wiem? czy powinnam się cieszyć. To duża odpowiedzialność. Czasami coś palnę z głupoty, a ludzie biorą to na serio i niszczą sobie życie.

Gość gość
To sie ciesz i nie ośmieszaj ludzi...ludzie teraz są zagubieni,potrzebują autorytetów,ludzi mądrych którzy podpowiedzą jak żyć,jak sobie radzić z problemami,jaki mieć stosunek do życia i innych..mysle ze to duza odpowiedzialnosc,wykorzystaj to w dobrym celu

Gość gość
gość dziś W jakim sensie nasladuja ? x W każdym. Kopiują dosłownie wszystko. Przejmują moje poglądy,mimikę, poczucie humoru , lubią to co ja, wiadomo jak idę na jakieś zajęcia związane z hobby czy kupuje ksiazki to oni kupują te same i ida w te same miejsca. Podpatrują mój wygląd i kopiuja. Ja jadę gdzieś na wycieczkę oni po paru dniach też. Wchodzę w związek oni też. Kilka lat temu zaszłam w ciąże, poroniłam. Jedna dziewczyna jak się o ty dowiedziala to momentalnie też zaszła w ciążę, to był jej cel a potem pojechała do DE podobno żeby usunąć. Myślałam, ze tylko celebryci tak mają.

Gość gość
nie wierzę, jakaś urojona, do psychiatry, masz jakieś zaburzenia za kogo ty się masz?

Gość gość
Ja rozumiem, żeby się zainspirować i wykorzystać to do rozwoju siebie, nawet sama bym pomogła takiej osobie. Ale ludzie niestety zatracają siebie kopiując mnie w każdym calu. To wygląda na jakąś obsesję :( A co mnie dziwi najbardziej to to, że nie jestem pięknością, ani wybitnie uzdolnioną osobą. Taki śmieszek ze mnie. ;)

Gość gość
Niestety za nikogo ważnego. :p dlatego mnie to dziwi. Nie, nie mam zaburzen. Ludzie usilnie próbują się do mnie zbliżyć. Kiedyś nawet nie byłam tego świadoma.

Gość gość
głupia jesteś i tyle...nie pisz nic więcej, bo się ośmieszasz...

Gość gość
Pogadałaś już? To wyjdź albo czekaj na zemstę:p

Gość gość
Marilyn Monroe tez pytali za kogo sie ma, a jednak fascynowała i wciaz fascynuje wielu. Tyle ze ja nie wyglądam jak MM :)

Krystyna, kiedy przestałaś brać tabletki? Do apteczki i łykaj... ale już 🖐️

Gość gość
Biedne ludziki, niechciane

Gość gość
He he, dobre. Zwłaszcza wątek koleżanki, która w ferworze papugowania zaszła w ciążę i na wieść o poronieniu usunęła. Beka na maksa. :D :D :D Za takie tematy lubię kafe. Niektóre trolle naprawdę mają fantazję.

Gość gość
Nie wiem czy mam się śmiać czy współczuć ze nie spotkaliscie się z czymś takim.