Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak na pierwszym spotkaniu dobieral sie mi do majtek

Polecane posty

Gość gość

pisalismy dwa tygodnie wczoraj sie spotkalismy a ten zaczal dotykac moich piersi i wykladac lapska nie tam gdzie trzeba.. masakra ucieklam z wielkim zniesmaczeniem dzisiaj dzownil ipisal ze przeprasza ale nie odbieralam, byl po trzech piwach no ale.. ja mam 18 lat, on 21.

Gość gość
to normalne i naturalne obecnie większosć chłopaków chce seksu na 1 spotkaniu ja nawet nie licze ilu mnie chciało zaliczyć na 1-2 randce a jestem od ciebie starsza o 10 lat

Gość gość
no, ale tak na 1 spotkaniu.. masakra..przeciez to nie taktowne!

Gość gość
no ja tez tak mialam, moja 1 randka, 19 lat a on podczas całowania WLOZYL REKE MI W MAJTKI I GMERAL WIADOMO GDZIE i z usmiechem dodal CO TAKA MOKRA JESTES?! wiecej sie z nim nie spotkalam

Gość gość lakszmi
Masz racje,nie mozna sobie pozwolic na takie traktowanie.Ty na drugi dzien bedziesz czula obrzydzenie sama do siebie,a on bedzie sie chwalil,ze cie zaliczyl.Nie spiesz sie,warto poczekac na ta prawdziwa milosc,a zobaczyc w tym cale piekno.

Gość gość
co wy macie z tymi pierwszymi randkami?ja nieraz na pierwszej bzykałem i uwazam ze to normalne.teraz mam zonę i z nią też na pierwszej...

Gość gość
ja tez sie na pierwszej bzykalam :) i mialam chyba 17 lat oczywiscie z gumka

Gość gość
No ty miałes szczęscie, ale 90% takich ''bzykań'' kończy się właśnie jednorazowym bzykaniem lub tak zwanym ''związkiem'' opierającym się na seksie. Ja jak byłam młoda siksa też uległam w końcu i bardzo tego żałuje z perspektywy lat, on mnie traktował właśnie jak koleżanke-dziure do wkładania penisa, nigdy nie miał dla mnie czasu, na wakacje pojechał sobie z kumplami we 4 a mnie nie chciał zabrać, chciałam za siebie zapłacić a on nic, w końcu zapytałam kiedys czy cos do mnie czuje bo o niczym powazym nigdy nie rozmawialismy a on ''daj spokoj'' , ''znowu zaczynasz'', powiedzialam ze to koniec , a on ''jesli tak uważasz to ok'' Wczesniej jako 16-18 latka tez sie dobierali, nie dość ze z jęzorem od razu to macanie, dotykanie pod bluzką, jeden nawet podczas spaceru przez lasek na 3 spotkaniu całowal sie ze mna , jakos w krzaki weszlismy ,wyjąl penisa :O ja sie pytam co ty robisz? a on czy nie chce ? a ja ze nie, on czy uprawiam seks ? czy dziewicą jestem i sie boje ? :O

Gość gość
co za dziwne podejście do życia, nie dać jak najdłużej. To pójdzie do takiej, która da. Często się zdarza, że ludzie zaczynają znajomość od przypadkowego seksu. Potem się poznają i jak się okaże, że ktoś ma ciekawą osobowość to już zostają ze sobą na długo, może nawet na zawsze

Gość gość
a niech daje, lepiej na tym zyskam :)

Gość gość
Lewaki zaczynają znajomość od przypadkowego seksu, ludzie zepsuci, zdemoralizowani, zwykłe ludzkie ścierwa opętane przez demony seksu

Gość gość
A potem roznosza chorobska albo zachodza w ciążę, gonić takich frajerow co chcą was wykorzystać!!

Gość gość
Warto się szanować i poczekać z seksem. Może gości u liczył na seks bo się naslychal ze "wszystkie" dają na pierwszej randce :/ może mu teraz głupio. Ale to od Ciebie zależy czy dasz mu szansę.

Gość gość
W dzisiejszych czasach obowiązkiem powinno być zaświadczenie że nie jest się nosicielem hifa, inne można ewentualnie wyleczyć. Tyle się słyszy że celowo zarazaja hifem.

Gość gość
Ja mam zaświadczenie :)

Gość gość
I wzw inaczej HCVB to tez ma postac przewlekla i ciezka choroba

Gość gość
Młodzi są dzisiaj nieodpowiedzialni a potem płacz do końca życia. Każdy mlodziak powinien co pół roku robić badanie na hif, od 15 roku życia powinno to być obowiązkowe, przy okazji tego możnaby uniknąć wzrastajacej liczby zachorowań.