Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można się odwołać od kupna po wysłaniu juz przelewu ?

Polecane posty

Gość gość

Czy można się odwołać od kupna po wysłaniu juz przelewu ? Witam, mam pytanko ponieważ koleś zakupił u mnie konto na grze nie ważne jakiej za 400zł wysłal przelew oraz od wczoraj truł mi d**e ze kupuje konto wiec zaklepałem mu i zdjałem z allegro, transkacje dobieglismy dzisiaj na gadu gadu bez "Allegro" wyslal mi pieniadze 400zl przelewem jednak ze dzisiaj jest sobota i pieniadze nie dochodza wiec powiedzialem ze w chwili dostania pieniedzy otrzyma zakupione konto. Po czym on pisze ze jak pieniadze dotra do mojego banku, to mam mu odeslac bo nie chce jednak konta poniewaz go zniechecilem. Grozi mi sądem i innymi pierdołami . Jednak że ja przez takiego cepa straciłem cenny czas oraz klientów poniewaz bylo wielu innych chetnych, czy mam jakies prawo ? czy musze mu odeslac te z****** pieniadze ?

Gość gość
Nie wiem czy masz jakieś prawo, bo pewnie okaże się w regulaminie tej gry, że zabronione jest sprzedawanie kont.

Gość gość
Zabronione jest i owszem, ale jak i też kupowanie , tak że prawo nie jest ani po jednej ani po drugiej stronie. Więc teoretycznie ciężko mu nawet iść na policje i zgłosić że zapłacił 400zł i odwołuje się od kupna konta ^_^ takie moje zdanie.