Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy teraz trwa jakiś ważny mecz?

Polecane posty

Gość gość
gościu 22:10 Jeśli potrzebujesz pomocy, lub chcesz po prostu porozmawiać - napisz! Jestem kobietą, z doświadczeniem psychologicznym i oferuję darmową, anonimową i profesjonalną pomoc/poradę psychologiczną pod adresem: psycholog@op.pl Zapraszam!

Gość gość
a zaradzisz cos na pomarszczoną twarz i ubytki próchnicze? to chyba nie skorzystam

Gość gość
swoja droga dzieki za delikatnośc żeby brak kilku połówek zębów i dziurawa całą reszte nazywac ubytkami próchniczymi...jestem wzruszony do łez które ściekają mi rynnami zmarszczek niektóre nawet na czoło i wyzej gdzie zbieraja sie w małe kałuże których musze pozbywac sie zasmarkanym papierem toaletowym który mam w pogotowiu cały czas z powodu kataru siennego

Gość gość
Czy wiesz o tym że w tym roku nie odbędzie się festiwal Opolski? Słyszałeś o tym odpowiedz

Gość gość
Opole Miasto w Polsce Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą.tu masz linka i inne adresy http://www.katedra.opole.pl/viewpage.php?page _id=3 i jak Ci sie podoba Opole??co ciekawego studiujesz?

Gość gość
W Opolu zrobisz sobie ten zabieg czyli Botox cała buzia za 1250zł z gwarancją że jeśli nie zadziała to poprawka jest gratis

Gość gość
nie planuje zyć na tyle długo zeby sie zasłapac na botox. szczerze mówiąc jakbym miał zaminowane kilka miejsc i pewnośc ze są tam odpowiednie osoby to już bym to zakończył a tak sie musze męczyć:D

Gość gość
widziałes filmik odpowiedz

Gość gość
jasne super

Gość gość
zxqgfr

Gość gość
U nas w Opolu króluje Botox

Gość gość
Zamiast wstrzykiwac sobie to świństwo,lepiej zainwestować w zabiegi fokusem i mamy go w Opolu.Warto,bo efekty odmłodzenia są niewiarygodne

Gość gość
To co z tym meczem ? Jaki wynik i kto grał ? gość Namysłów czemu mi groziłeś ?

Gość gość
gość dziś tutaj psychiatra jest potrzebny :D

Gość gość
sdfwe

Gość gość
mysle że kolega będzie wymagał wiekszej opieki medycznej ode mnie. weźta sie koorfy otpiertolta jestem nieubezpieczony idźta pomagac bezdomnym na ulicy piertoleni hipokryci jak bede potrzebował waszej pomocy to was obudze w nocy zimna stalą na gardle i grzecznie poprosze a teraz wypiertalać bo jeszcze jednych komuchów nie zajepałem a sie już kooorfa na ich przyszłym ścierwie nowe legna ja piertole:O

Gość gość
No i wkvfiliście modela

Gość gość
w czym ty mi łajzo jedna z druga możesz pomóc? jakims kooorfa piertoleniem dla nietojepanych slimaków? przeż wy kooorfa nawet nie widzicie jakimi jestescie kooorfami. sobie kooorfa pomózcie a nie mi z łapami do portfela moze wam kooorfa zorganizować transport zabidzonych dzieci z syrii z traumami zamówić zebysci. ile chceta kooorfa żeby wam starczyło na budowe jepanego czerwonego domku na kurzej stopce w jakims lesie który niebawem zamienicie w smietnik

Gość gość
moze podpiszta jakas umowe z najemniukami z monu żeby wam zwozili do polski uchodźców bo koorfa czujeta nieodpartą chęć pomagania cierpiącym psychicznie. najlepiej sie zorganizujcie w jakąs grupe lobbingową zeby na to nfztu szło jeszcze koorfa jedno słowo i was zaczne wysadzac w powietrze

Gość gość
nie jesteście żadnymi psychologami psychiatrami lekarzami tylko kooorfami. zapamiętajcie to sobie bo inaczej sie do was zwracał nie będę fakt faktem że specjalistami jesteście ale w dodatku jedno koorfa uważa sie za cwańsze od drugiego banda piertolonych przychlastów.

Gość gość
Przerośnięta prostata zaczyna uciskać cewkę moczową, powodując ... Dostępne są na rynku leki ziołowe łagodzące objawy przerostu prostaty

Gość gość
tak czy inaczej wypiertalac mi stąd kooorfo jedna z drugą

Gość gość
Powiększona prostata budzi niepokój, a przecież rozrost gruczołu krokowego jest procesem łagodnym, a komórki gruczolaka nie mają cech nowotworu ...

Gość gość
Zadbaj o badania prostaty by uniknąć problemów ze sprawami intymnymi i moczem. Walczymy z męskim rakiem. · Walczymy z rakiem u panów Nietrzymanie moczuJak badać mężczyznęRazem przeciwko rakowi. Zapisz sie do ośrodka diagnostyki w Opolu.

Gość gość
Z każdym kolejnym rokiem ryzyko rośnie coraz bardziej. Czy badałeś już swoja prostatę?

Gość gość
nie ale chetnie zbadam twoją

Gość gość
no wiesz zebym miał jakis materiał porównawczy

Gość gość
lubisz bawić się w lekarza z kolegami ?

Gość gość
chociaz mam wrażenie że trafie tam na peesde. no ale na swiecie sa rózne męskie przypadłości wiec sie nie przejmuj to chyba też sie da jakoś wyleczyć

Gość gość
jasne a kto nie lubi sam sie w to bawisz po 16 godzin dziennie. bys zamiast na medycyne poszedł do terchnikum samochodowego to bys tyle nie musiał tyrać żeby se jeździc porządna bryką ale widocznie zabawa jest dla ciebie wazniejsza niż wygoda