Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłótnia z mężem o kochankę... A może jednak nie?

Polecane posty

Gość gość
Słuchaj skoro Twój mąż miał zabieg to w jaki sposób mógł spłodzić dziecko ? Lepiej go przeproś.

Gość gość
bo MĄŻ uprawiający seks z ŻONĄ to nic złego. dzwoniłam do swojego męża wczoraj, mówi ze nigdy nic go nie łączyło z tą dziewczyną. na razie zgodziłam się aby wrócił do domu.

Gość gość
Ale nie w firmie pełnej ludzi do tego jedna ściana ze szkła.

Gość gość
Spadaj stąd sekretarko na swój topik. Nie zaśmiecaj nam kafe psychiczna kobieto!!

Gość gość
ale co tobie to przeszkadza?ja z mężem kiedyś uprawialam seks w windzie w szpitalu, zablokowalismy ja na poziomie -2, dopiero później się dowiedziałam ze za ścianą było prosektorium... jak ludzie się kochają to nic im nie przeszkadza. autorko trzymaJ męża na dystans bo może być tak ze tą sekretarka sypialna z kim popadnie-w tym z twoim mężem, a ojcem dziecka jest inny kochas ale to nie znaczy ze twój maz jej nie przeleciał. równie dobrze ona z tyloma sypialna ze nie wie kto jest ojcem a twój maz był najlepszym kandydatem bo ma kasę.

Gość gość
Oni się nie kochali. On ją po prostu przeleciał, taki worek na sperme. I to tyle.

Gość gość
Ciebie boli to że przeleciał ja a nie Ciebie :D na Ciebie szparo sekretaro to nawet nie splunie a co dopiero się spusci....

Gość gość
Nie boli mnie. Ja mam klase i nigdy nie dałabym się mu w taki sposób i nie robiłabym takich rzeczy w pracy.

Gość gość
Ciebie nikt nie chce a nie ze byś się nie dała u to jest różnica :D

Gość gość
Nie dałabym mu siebie w takiej sytuacji. Trzeba mieć troche szacunku do siebie. A nie być workiem na sperme.

Gość gość
Dobra, dobra sekretareczko. Mniej więcej za 7 lat zmienisz zdanie odnośnie w jaki sposób będziesz doopy dawać. 30 stki wiedzą o co chodzi.

Gość gość
15:38 on ją przeleciał. A może to ona go zaliczyła szybko, po zwierzecemu, bo tak się jej p o d o b a? Sekretareczko, ty nie masz potrzeb, nie masz z tego przyjemności,, że traktujesz seks w kategorii dać facetowi, przeleciał ja itd.

Gość gość
Byc moze i ona uprawiala seks z twoim mężem (i z kims jeszcze)a ze pewnie nie wie, że on nie może mieć dzieci A zaciazyla z kimś innym to próbuje twojego męża wrobic.

Gość gość
On ją przeleciał zwyczajnie. Taki typowy seks bez przyjemności. Ona jest przed 30.

Gość gość
Boze, ty od seksu w windzie w szpitalu, jaka debilka z ciebie!!!! Jak można blokować windę w szpitalu, sama pracuje w szpitalu, co chwile gdzieś trzeba wozić pacjentów na wózkach, łóżkach, trzeba szybko gdzieś pobiec, starzy, chorzy ludzie musza się dostać na inne piętro... A tej doopa szaleje i musi rozpieprzyć prace całemu szpitalowi! Nie mogłaś pójść do windy w jakimś wieżowcu, w galerii, No gdziekolwiek? Jak się czujesz z tym, ze ktoś mógł przez twoje roochanie wręcz UMRZEĆ???