Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleńka06

Jestem w rozpaczy i chyba przestaje sobie radzić

Polecane posty

Gość Maleńka06

Czuję tak ogromna rozpacz że chce mi się wyć. 2 tygodnie temu poroniłam ciążę i gdy ledwo stanęłam na nogi dowiedziałam się, że moja ukochana babcia ma raka płuc z przerzutami. Jest dla mnie najdroższą osobą na świecie, ona mnie wychowała i zawsze mi doradziła w życiowych sprawach. I wiem, że i tak kiedyś by odeszła ale tak bardzo jej w tym momencie potrzebuję. Zawsze razem marzyłyśmy, że ona chociaż zobaczy moje dzieciątko. Ona jeszcze nie zna diagnozy, a ja nie potrafię słuchać o jej planach, o tym że chciałaby żyć jeszcze chociaż 5 lat, że tak czekała na to dzieciątko ale, że poczeka na następne jak Bóg da, a ja wiem że już nie będzie nam to dane.. Ta myśl rozrywa mi serce. Za wszelką cenę chce jej pomóc i sprawić żeby nie cierpiała, żeby nabrała choć na chwile siły i mogła iść na swoją ukochaną działkę. Mam do siebie żal że w porę nie przekonałam jej do badań, a wiedziałam że chudnie i nie ma apetytu. Jakoś wyparłam myśl że to może być rak... Nie potrafię sobie z tym wszystkim poradzić. Jak to wszystko ogarnąć?

Gość gość
bóg to straszny skoorwiel.

Gość gość
Nie wiem jak to ogarnąć, też mi się co chwilę wali na głowę coś nowego. Jak wymyslę sposób na 1 problem to rano nastepnego dnia pojawia się drugi a mój sposób idzie się yebać. Za parę miesięcy popełniam samobójstwo. Przeklinam tych którzy mi to wymadlają.

Gość gość
Autorko ktoś sie przeciwko tobie modli, żebys została sama i musiała pójść do klasztoru.

Gość gość
Współczuję