Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA, podaję najprostszy sposób na utratę wagi

Polecane posty

Gość gość

1. Jeść RAZ dziennie do oporu, wszystko, co się chce. Zupa + normalne drugie danie (smażone czy gotowane, głęboka panierka, ziemniaczki, makaron, tluste mięso, ser, surówki z majonezem- zero ograniczeń) + deser (kawałek ciasta czy lody czy owoce- co kto woli). Żadnego liczenia kalorii. Najlepiej zjeść miedzy południem a godziną 15. Do syta, aż bokami będzie wychodziło. 2. Piec razy w tygodniu szybkim marszem przejść przynajmniej 7 km. W weekendy lekko odpuścić, wystarczy 3 km. Efekty u mnie: Po tygodniu waga spadła przy wzroście 170 z 61 kg do 55.8. Mało tego! Nie chodzę głodna, organizm sie przyzwyczaił juz drugiego dnia. Teraz choćby mi ktoś miliony dawał, nie wcisnę w siebie więcej niż ten jeden posiłek do syta dziennie. Piszę to, żebyście raz a dobrze zrozumieli, ze diety to bajki.

Gość gość
Tylko żeby była jasność, czym jest szybki marsz. To tak, jakbyście spieszyli sie na ostatni pociąg, podczas takiego marszu całe ciało pracuje. Zapomnijcie o bieganiu. Bez sensu. Chyba ze lubicie odkurzać spaliny. Jednym słowem- utrzymać należy najszybsze możliwe dla chodu tempo.

Gość gość
Co z tego jak spadła ci sama woda, tłuszcz jak był tak jest

Gość gość
Mylisz się. Podczas takiego mega szybkiego marszu napinają się mięśnie całego ciała. Na brzuchu mam juz prawie zero tłuszczu, a był tam niezły fałdek. Ale ja przekonywać nie będę. Płaćcie za siłownie dalej, albo durnym lewandowskim za kasety.

Gość gość
Trzeba jesc mniej a kilka razy dziennie wtedy pobudza sie metabolizm, u ciebie wystapi efekt jojo.

Gość gość
Cwaniaku 84, nie czytałam wyników badań, o których wspominasz. Zrobiłam cos, co podpowiadała intuicja. Moja babka opowiadała, że w czasach jej młodości nikt kto ciężko pracowal nie jadal częściej niż raz dziennie, a slowo "śniadanie" nie istniało. Babcia ma prawie 80 lat, nie bierze w ogóle lekarstw i nigdy (poza porodem) nie przekroczyła progu szpitala ani przychodni.

Gość gość
Nie trzeba jeść więcej niż raz dziennie. Macie mózgi wyprane lewandowskimi i jelita zalane gnojówką wy czuby.

Gość gość
He he 100 % racji autorko.

Gość gość
Ja jem 2-3 razy dziennie ogromne posiłki (mam okno żywieniowe 8 godzinne) i chudnę zamiast tyć. IF jest faktycznie skuteczny a człowiek chodzi syty. Aha! Jem ok. 2000 kcal dziennie i ćwiczę 2-3 razy w tygodniu - gimnastyka, trochę biegania po schodach. Ogólnie jestem *****iwa w ciągu dnia, więc podczas ćwiczeń jakoś się super nie wysilam. Mój poziom cukru jest na "5" a trzustka ma w końcu kiedy odpocząć.

Gość gość
A na ch** jeść trzy razy aż? Kto tyle potrzebuje? Żołnierz na poligonie? Macie gnój w jelitach i w mózgach.

Gość gość
Pewnie wyglądasz jak obwisłe gówno.

Gość gość
*ładnych mięśniach miało być

Gość gość
Masz na myśli tą galaretę?

Gość gość
Swinia żyje jakiś rok i po zabiciu i wyjęciu z niej jelit widać jakie są zanieczyszczone kamieniami kałowymi, zwyczajnie gownem. A człowiek ile lat żyje? Ludzie opanujcie się z tymi pięcioma posilkami dziennie, bo robicie sobie syf i gnój w środku. Okresowe przeglodzenie nikomu nie zaszkodzi. Nie wolno za każdym razem jak pojawia się glod od razu jeść. Bzdura. Raz dziennie i to nie rano. Najwcześniej o 12. Potem fajrant, ewentualnie jakies jabłko czy szklanka mleka zsiadłego.

Gość gość
Kto widział świniobicie ten wie. Trochę logiki.

Gość gość
Ty masz mózg?

Gość gość
dobrze, no to moze wiecej jesc zeby czesciej oddawac stolca. przeciez niektorzy maja taka slaba motoryke ze przy twoim przepisie beda srac raz na 2 tyg.

Gość gość
Przepychać kichy należy stosując raz-dwa razy do roku następującą kurację: Namoczone na noc w gorącej wodzie suszone śliwki węgierki (10 sztuk przynajmniej) zjadać rano i wypijać wodę. Rano znowu namoczyć i zjeść wieczorem. I tak przez dwa tygodnie. Oprócz tego normalnie jeść obiad i/lub podwieczorek. Efekt to czyste jelita.

Gość gość
Mózgu to nie mają tluste lochy z zapchanymi gnojem jelitami. Jak takiej się zdarzy umrzeć, to trzeba ciało od razu do chłodni, bo żarcie góruje bebech i wali szambem po godzinie. Świnie są czystsze od ludzi jedzących bez tołku.

Gość gość
Jak mawia mój ojciec, z głodu jeszcze nikt się nie zesrał. I ma rację. Hashimoto duposroto, widzialyscie na zdjęciach z Oświęcimia jakichś grubasów? Odciąć wam żarcie i po problemie. Służba zdrowia by odetchnęła z ulgą i więcej kasy by zostało na leczenie dzieci albo żywienie w szpitalach. Ale nie. Trzeba leczyć świnie, które nie wiedzą, kiedy przestać żreć. W UK nawet elektryczne wózki im funduje państwo. Patologia. Zamknęłabym na oddziale bez klamek i bez jedzenia, moment by się rozwiązał problem otyłości w społeczeństwie. Otyłość to choroba, ale PSYCHICZNA. I należy ją leczyć jak każdą chorobę psychiczną, czyli w wariatkowie.

Gość gość
to prawda z tym posilkiem do syta, ja probowalam jesc malo ale czesto, efekt? bylam caly czas glodna i jadlam caly czas. teraz wole sie przeglodzic a potem wszamac ogromny posilek i czuje sie o niebo lepiej, a waga mi spadla.

Gość gość
Tylko ze ja o 18 juz bylabym glodna ;)

Gość gość
No i co że głodna? Mała dzidzia jesteś? A z resztą, żryjcie ile chcecie, więcej facetów się za mną obejrzy. W tym waszych mężów cha cha :-D

Gość gość
Marsz to za mało i nie daje takich efektów jak bieganie. Alternatywą dla biegania jest jazda na rowerze i nie 5 razy w tygodniu tylko 2-3 to maks. 5 razy to strata czasu, rzadziej a intensywniej.

Gość gość
Jakos u mnie dalo efekty

Gość gość
no to o 18 zjedz se jablko czy cos, serio jak zjesz ogromny obiad to nie bedziesz glodna wieczorem, cos na zab wystarczy

Gość gość
ja nienawidze biegac, lubie chodzic i lubie rower i cale zycie jestem szczupla i mam miesnie, nie jakies wielkie ale normalne. moi rodzice tak samo, zadnych sportow nie uprawiaja tylko duzo chodza + rower i wygladaja swietnie, mlodo, sa szczupli oboje i zwawi

Gość gość
Wytrzymaj kilka dni, potem insulina się wyreguluje.

Gość gość
Musze sprobowac :) a jablko to mozna tylko do 15 zjesc bo pozniej szkodzi

Gość gość
Dzis juz 54 na wadze. Wstręt do jedzenia. Pan Jezus nie jadl 40 dni i nic Mu nie było.