Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siuśnik

pacam konia o poranku

Polecane posty

Gość gość
Zawsze w necie (jest dostępny) możesz obejrzeć powtórkę

Gość Siuśnik
obejrzałem, dobry film do piwa pośmiać się można. gość dziś - wiem, mam go ściągniętego :D mój poprzedni post był z 22:09 widzę że mój pseudonim bardzo się tutaj wszystkim spodobał :D:o Piję ostatnie piwo i potem rzeczywiście będę musiał skoczyć do monopola ale nie ****ać żadnych żuli jak inne siuśniki tylko po 2 piwa jeszcze bo jestem niedopity. Ale do miasta mam 25 minut drogi także daleko będę musiał deptać nie chce mi się strasznie no ale muszę mieć coś do wypicia jeszcze. A do piwka będę jeszcze oglądał pierwszą miłość mam pościągane odcinki

Gość gość
Siuśnik dziś film jeszcze leci a monopolowy mam za rogiem 24/H dla twojej świadomości a i zupę się rozchodzą tak koło 22:50 bo o 22 policja przeważnie wlatuje bo za głośno jest . Właśnie ściągam sobie powtórki Mody na Sukces .

Gość Siuśnik
gość dziś zapomniaeś się podpisać podszycie .Ale Mode na Sukces oglądałem tam to chyba już każdy z każdym i w każdej pozycji .

Gość Siuśnik
Właśnie objawił mi się duch świętej pamieci flaszki niedopitki

Gość Siuśnik
widzę że w moim wspaniałym temacie zapanował względny spokój, przez 45 minut tylko 3 podszywy chyba moi wielbiciele poszli spać. No nic idę po browary bo skończyłem ostatniego, a co do posta powyżej to niestety żadnej flaszki niedopitki jak na złość ni ma :(

Gość Siuśnik
miałem kupić 2 piwa ale kupiłem 7 żeby od razu było na jutro. 5 żywców apa i 2 desperadosy. Zaczynam od desperadosa i odpalam odcinek pierwszej miłości. I trochę mi przykro że już nikt się pode mnie nie podszywa o co chodzi ? :(

Gość Siuśnik
Zaraz żuliki się będą schodzić pod sklep hihihi wczoraj jak byłem po broeary to już żadnego nie było , a co tom podszywy śpicie ?

Gość gość
Siuśnik dziś OooooO trole wstały

Gość Siuśnik
Wracam właśnie z pod monopolowego ale była jazda .

Gość gość
Ję kupę o poranku :)

Gość Siuśnik
dopiero wstałem i jeszcze mi się w bani kręci tak dużo wczoraj wychlałem, zaraz zjem sobie parówki na śniadanie a potem spiję piwko na kaca bo mi jeszcze parę ze wczoraj zostało.

Gość Siuśnik
spiłem browar i od razu poczułem się lepiej, teraz otwieram drugi i będę przy piwku pacał sobie porannego konia przy por-nolu

Gość Drzaśko
koń zwalony to koń zadowolony