Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo wybrać

Polecane posty

Gość gość

Zakochanych jest we mnie dwóch facetów. Jeden w moim wieku, inżynier tuż po studiach. Inteligentny ale taki trochę mało życiowy, uważa że świat jest źle skonstruowany itd itp. Całkiem przystojny, mieszka sam w wynajmowanie mieszkaniu ma 27 lat czyli tyle co ja. Drugi ma 33 lata, nawet nie wiem co studiował ale mówił że rzucił po 2 roku. Ma mała własną firmę, zatrudnia 8 ludzi. Własne duże mieszkanie, trochę mniej inteligentny ale bardziej się odnajduje w życiu. Też przystojny i taki męski w starym stylu. Którego wybrać?

Gość gość
2.

Gość gość
Numer 2 - powodzenia i troche zazdroszcze tej drugiej opcji. :)

Gość gość
bramke nr 3 - nie warta jesteś nikogo

Gość gość
Dokładnie skoro temat rzucasz na kafe to jesteś pustakiem

Gość gość
A ty co sobą reprezentujesz? Jakie masz studia prace mieszkanie ładna jesteś? Pewnie ładna ale z resztą wymienioną wcześniej pewnie zero co nie?

Gość gość
wybierz tego kto cie kocha proste. jak sex dopiero po slubie i musisz byc konsekwentna

Gość gość
Jutro będzie pita wódka W miasto wyjdzie poseł Budka. Wyjdzie Grześ i Mateuszek, Wyjdzie Iza spod Koluszek. Pójdą z nimi też esbecy, Pójdzie prostytutka w krótkiej kiecy. Ruszą z marszem partyjniacy, Geje, prostytutki i tajniacy. Ruszą z nimi celebryci, Sthury, Janda, Daniel Kmicic. Będą sobie demonstrować. -A ja wolę pogrillować! W d***e mam takie spędy, Gdzie wyłażą same mendy. Gdzie Polaka nie ma wcale, To nie mieści się już w pale!