Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brawo 500 plus

Polecane posty

Gość gość

6-latek przygnieciony nadstawką. Rodzice pijani

Gość gość
Skoro 6- latek, to dla 500+ go sobie nie zrobili

Gość gość
ale biorą teraz 500+ i mają za co chlać, bo troje dzieci tj. dostają zapewne 1500 zł, to nie jedna osoba tyle za pracę dostaje

Gość gość
Tak tak. To, że chleją to wina 500+. 20-30 lat temu też ludzie chlali a 500+ czy innego nie było.

Gość gość
p**do j****a 20-30 lat temu to rodzice zapieprzali na kromkę chleba dla swoich dzieci, dotarło to do twojego pustego rozumku. Własnie to teraz ci rodzice co wcześniej 20-30 lat temu zapieprzali na swoje dzieci teraz zapieprzają na wasze bachoryyyyyyyy dając im 500+

Gość gość
codziennie jak rano wstaję do pracy mając już 35 lat pracy to przeklinam pisowców, te 500+, życzę im wszystkiego najgorszego, przestałam chodzić do kościoła bo ci cholerni chrześcijanie zrobili ze mnie parobka dając mi jałmużnę za pracę a młodym zdrowym jak byk rodzicom płacą za pieprzenie się i rozmnażanie

Gość gość
500+ to codzienna flaszka + kupon lotto raz w miesiącu, aby dopomóc szczęściu. No i czy życie nie jest klawe?

Gość gość
gościu 14:19 A ja nie mam zamiaru za 5 lat łożyć na twoją emeryturę . Pracuj do śmierci. Dzieciom się nie należy a starym już tak? Już wole by moje podatki wracały do moich dzieci w postaci 500+ niż utrzymywać ludzi którzy dla mnie nigdy nic nie zrobili ani mi nie dali a jeszcze żałują dzieciom. Ciekawa jestem co ty byś zrobił /a gdybyś tych czasach wychowywała dzieci? Nie brałabyś?

Gość gość
Haha ale ich te 500+ boli że tu taki trolling odchodzi ! CHyba prawdziwe sondaże muszą być miażdżące dla PO skoro aż na to niszowe forum skierowali trolle .Widać od razu po języku że matki tego nie piszą .

Gość gość
A jak nie bylo 500+ to czemu dzieci cierpialy ? Mala Madzia, dzieci w beczkach, noworodek spalony w piecu, noworodek znaleziony w smieciach to bylo za innych rzadow, a 500+ nie bylo. Nie wyeliminujesz patologi takimi czynnikami. Jedyna rzecz jaka mozna zrobic to kara smierci. Powaznie. Ludzie powinni sie miec czego bac. Ja jestem jak najbardziej za kara smierci. Powiedz czego tu sie bac jak taki psychol zabije i pojdzie siedziec na rok w zawieszeniu na 5. Co to za kara ?

Gość gość
Pijany ojciec zamknął 4-latkę na balkonie. Błagała o pomoc

Gość gość
Jak bachory sa rozwydzone no to co. superNiania kaze zamykac za kare.

Gość gość
Traktor przejechał 7-latka. Ojciec był pijany

Gość gość
do gość dziś - jak się nie daje rady wychować to się kuźwa je nie robiiiiiiiiii

Gość gość
Niedługo smarkaczowi nie będzie można pachem przyłożyć bo nie dość, że teoretycy nowoczesnej psychologii skomentują, że wychowa się takim sposobem bandytę to jeszcze w interpretacji zwolenników Petru&Balcerowicz otrzymamy hipotezę, że to "negatywne" efekty 500+

Gość gość
Chore czasy sie robia. Juz nie dlugo wojna zeby wam zimny prysznic wszystkim zrobic. Zmadrzejecie, przypomnicie sobie co jest wazne tak naprawde, zaczniemy od poczatku i tak w kolko.

Gość gość
polskie baby nie puszczą swych chłopów na wojnę, bo to głupota, na którą chłop marnuje czas i w tym czasie powinien iść do drugiej tyrki

Gość gość
I maja swieta racje. Kazda wojna to glupota, bo kazda wojna po prostu jest po to by ratowac mocarstwa a biedniejsze panstwa pograzac.

Gość AlynaKonkubyna
Moje konkubynty so szczynśliwe bo mamy za co hlać

Gość gość
brawo pis, mamy na wódę i papierosy no i na marychę też