Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co bezdzietne kobiety po 35 lub 40 roku zycia szukaja partnera?

Polecane posty

Gość gość

Przeciez i tak juz za pozno na rozmnazanie

Gość gość
Wyobraz sobie,ze nie kazdy chce miec gowniaka

Gość gość
nigsy nie chcialam dzieci. chce faceta DO wspolnego zycia a nie do rozmnazania idioto

Gość gość
Ciiìiiii ona mają swoją rolę. Muszą dawać rozwodnikom którzy mają dzieci z innymi.

Gość gość
moge dawac lepsze to niz 3 razy dziennie masturbowanie sie samej. mam dosc masturbacji

Gość PoznamTrzydzieche
Chętnie poznam taką trzydziechę, która nie chce się rozmnożyć :classic_cool: poznamtrzydzieche@pluspoczta.pl :)

Gość gość
Z punktu widzenia rozwodnikom taka pani to skarb. Nie zaciazy, nie chce ślubu, sama się utrzyma a jak się znudzi to do wymiany. Żyć nie umierać.

Gość gość
o nie, ja chce ale cywilny tylko z intercyza zeby nie ograbil mnie z majatku. dziecka nie chce, jestem zbyt wygodna i introwertyczna, mam problemy z anemia tarczycya no i nie chce by mi sie pochwa rozciagnela i cialo

Gość gość
Kobiety po 40 stce to juz się nie bzykają . OKRES . BOL GłOWY . I INNE Wymówki.

Gość gość
Alez zaciazyc moze, tylko jakies dauniątko moze sie urodzic

Gość gość
Przede wszystkim nie nazywajmy takich osób kobietami. Dziewczyna staje się kobieta kiedy rodzi dziecko

Gość gość
Kobbieta po 40 to wrak na złom .

Gość gość
Ze sie baba boi, E jej chlop majatwk zabierze a mie na odwrot-to sie na tym swiecie poprzestawialo :p :D

Gość gość
a właściwie to po co mi miano kobiety w waszej głowie,wolę być dziewczyną :-) podoba mi się

Gość gość
Czy wy wogole macie orgazm. Kobieta gdy urodzi dziecko zzapomina o swojej piczce .

Gość gość
nie jestem kobietą :-) no i co? zrobiło to komus różnicę ? nie jestem kobietą ,mogę to powtórzyć jak ktoś bardzo chce

Gość gość
Raz w miesiącu to kazda ma chęć . 30 dni trzeba atakować jak lew i w ko ncu musi sie udać .

Gość gość
mam 29 lat i pisze wlasnie ze nie chce dziecka nie chce miec z pissdy wiadra, tylko cywilny z intercyza - mam 4 h dobrej rolnej plus dom rodzinny plus 3 ha lasu, wiem ze to moj majatek osobisty, ale nigdy nie wiadomo czego dorobie sie podczas malzenstwa wiec wole sie zabezpieczyc. no i nie jestem sama siebie pewna, wytrzymalam 8 lat z jednym, czesto sie zauraczam. malzenstwo koscielne to nie dla mnie w takim razie. potrzebuje zmian i nowosci w zyciu

Gość gość
13:33 -> bierzesz w czekoladowe oko?

Gość gość
miłość nie jest dla ciebie tylko zauroczenia

Gość gość
Ty to sobie możesz chcieć. Mieć wymagania to mogłaś mieć 4-5 lat temu, teraz to będziesz zawsze druga opcja.

Gość gość
wymagać ładnej, szczupłej, młodej kobiety to sobie może facet przystojny, wysoki i dobrze zbudowany, z pracą, rozmowny i pewny siebie. A nie jakieś nieśmiałe, lękliwe peezdy z kafeterii, mieszkające u mamusi, bez pracy, z brzuchem piwnym i 170 cm.

Gość PoznamTrzydzieche
Gościówa z 13:33, przynajmniej potrafisz powiedzieć/ napisać czego chcesz - doceniam takie podejście zamiast"domyśl się" :)

Gość gość
13:33 tak z moim partnerem jak mialam dni plodne ladowalismy w czoko, bez gumy, duzo olwiki. ale tylko na boku na lyzeczki, z poczatku slowly pozniej szybciej. mialam raz taki stan bliski orgazmowi. on rytrmicznie w czoko ladowal a mi z pipy az soki szly. wyobrazalAM SOBIE ze to wojtek mnie laduje i to mnie podniecilo szalenie

Gość gość
jaka ty autorko topiku jesteś pieprznięta, od kiedy to seks jest tylko do rozmnażania się, faktycznie ci macica całkowicie zasłoniła mózg

Gość gość
jeśli seks byłby tylko do rozmnażania to powinno was czekac jedynie 3 stosunki jeśli chcecie trójkę ,chyba że komplikacje to z 12 stosunków w życiu :-)

Gość gość
zapytaj 5o i 60 latkow dlaczego sie bzykaja. takie osoby ktore wysmiewaja siw z innych ludzi to larwy .

Gość gość
Spokojnie ci młodzi po 20 też będą STARZY po 40 a po 50 to będą się musieli położyć do trumny,patologia.......ludzie po 50 często mają lepszy sex od was zakompleksione młodzieniaszki..Tyle w temacie.

Gość randomowygość
zakompleksione młodzieniaszki janusze z brzuchami 170 cm grajo w tibie i czekajo az im mamusia niedzielny obiad poda, szukajo na kafe pieknej dziewicy ha ha ha

Gość gość
Kto da kakao do przeglądu.