Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracuję 7 miesięcy i już po trzech chciałam odejść

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak te 7 wytrzymalam. Mam 28 lat, niedlugo nawet 29. Jak rzucę tę pracę to nie wiem czy nową znajdę. Nie wiem jak wybrnąć. Z drugiej strony nie chcę być męczennicą i nieszczęśliwym człowiekiem.

Gość gość
jak juz tyle wytrzymalas to gorzej byc nie moze. najgorszy jest 1 rok

Gość gość
Szczerze to nie wyobrażam sobie pracować tu dłużej niż rok. Te 7 miesięcy to i tak za dużo dla mnie, bo wiem że ta praca to nie moja bajka

Gość gość
No bo w sumie jest konkurencja, są młodsi z lepszymi kwalifikacjami. Chyba to mnie lekko demotywuje

Gość gość
ja pracuję od 2 tyg w nowym miejscu i chcę sie zwalniac

Gość gość
Po dwóch tygodniach to bym się nie zastanawiała , tylko rzuciła , żeby nie skończyć tak jak ja ,że tkwie od 7 miesięcy.

Gość gość
a gdzie pracujesz i co chciałabyś robic? ps mam podobne dylematy, nie wiem jak ludzie moga wytrzymać w pracy której nie lubią z 20 lat, wstawać codziennie i tyrac dla kogoś i tak cale zycie, wolałabym się chyba zabić.

Gość gość
a gdzie mieszkasz tj w małym miescie,na wsi? bo zalezy gdzie, ja np dojezdzam do Gdanska i pracuje w hurtowni wysyłkowej , jestem zadowolona, dojazd to 1 godz ale daje radę i po roku pracy na zlecenie mam umowe o prace.

Gość gość
Miałam dokładnie to samo. Od pierwszych dni nowa praca mi się nie podobała i chyba po 6 albo 7 miesiącach zwolniłam się, bo nie wytrzymywałam.

Gość gość
Dzisiejsze pokolenie to pokolenie słabych, niedostosowanych do życia nieudaczników.

Gość gość
Ja mam też 28 lat po 6 latach pracy w firmie, w której coraz gorzej się dzieję bez skrupułów zaszłam w ciążę. Jak mi się skończy urlop macierzyński to szukam czegoś nowego. Nie ma sensu tkwić tyle czasu w jednym miejscu. Tym bardziej, że teraz jest o wiele łatwiej o pracę niż kilka lat wstecz.