Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załamana zachowaniem dziewczyn...

Polecane posty

Gość gość
Takie czasy autorko dlatego mezczyzni tak niechetnie podrywaja bo nie ma zwyczajnie kogo.

Gość gość
Dokładnie chyba już nie ma normalnych dobrych ludzi bo te wypowiedzi to nie wiem czy są starych zgorzknialych samotnych bab czy pustaków 16 lat plus. Dramat. Człowiek nie wie już komu ufać i czy w ogóle. Co się z tym krajem i ludźmi porobiło.

Gość gość
Wszyscy ktorzy tobie odpisywali autorko sa normalni. Z wózkami to najlepiej blisko wyjscia, jeszcze nie widzialam zeby ktos ciągnął wózek daleko od wyjscia.

Gość gość
Autorka jest wydelikacona . Odrazu bym zapomniala o tych dziewczynach a ta dalej temat ciagnie.

Gość gość
A ty jak mialas 18 lat to przyphszczalas ze bedzisz ciagnac wozek po plazy? Tez pewnie bys siw smiala na ich miejscu co nie

Gość gość
Myślę że te dziewczyny nie miały nic złego na myśli, raczej każda wie że ta ja czeka i w zasadzie tego chcą a tak sobie to powiedziały.

Gość gość
To nie autorka ciągnie temat tylko 36 matka zasmucona ludźmi z którymi przyszło żyć.

Gość gość
I już nie ciągnę bo nie ma po co.

Gość gość
autorko Żukowo jest blisko plazy? przepraszam... wg jakiej mapy?? blisko do plazy to ja mam 20 min spacerem a ty musisz jechac ze 3-4 godziny autem.

Gość gość
A ja jestem załamana że za takie coś wyzywaszac od gowniar, sama cierpisz na brak kultury a innym wytykasz