Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załamana zachowaniem dziewczyn...

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj byłam na plaży w Sopocie obok mola z dwójką swoich dzieci (4miesiace i 4lata) oraz że szwagierka i jej roczna córka. Ciągnąc wózki po piasku zauwazylysmy 3 dziewczyny(Z PIWEM W RĘCE), które w głos się śmiały z nas. Komentowaly głośno pomiędzy sobą, która pierwsza SKOŃCZY TAK JAK MY itp. Moje życie jest udane. Poszłam z dzieciakami nad morze, aby starsza się popluskala :-) A tu gowniary 17-18lat bez jakiegokolwiek wychowania odzywa się. Gdzie sa rodzice? Kto je tak wychowal? Jak można się śmiać z matek? jakby nie patrzeć te dziewczynki sa czyimis dziecmi.

Gość gość
Śmieją się bo kobiety z małymi dziećmi zazwyczaj wyglądają na umęczone, a te dziewczyny nie chce takie być. Zresztą ściągnięcie wózka po piachu :D też bym się śmiała :D

Gość gość
17-18 lat to już nie dziewczynki. Zresztą masz małe dzieci to pewnie dużo starsza nie jesteś, koło 30 przypuszczam. Pewnie chętnie posiedziałabyś przy piwku zamiast targać karoce po piachu. Dla takiej osiemnastki wyobrażenie, że mogłaby być na twoim miejscu to koniec życia.

Gość gość
Autorko co ty taka delikatna , przejmujesz sie za bardzo. One wyluzowane i cieszyły sie wolnością i wodocznie zauważyły zmęczenie wasze , co w tym zlego , tez kiedys beda tak mialy

Gość gość
Tak dla takiej malolaty to koniec swiata gdyby miala teraz ciagnac wózek po piachu ale przyjdzie i czas na nie gdy dojrzeją do tego

Gość gość
serio cie to ruszyło? wiadomo ze w tym wieku dzieciaki popisują sie jeden przed drugim na potęgę

Gość gość
Tylko prawdziwe i oddane matki potrafią ciągnąć wózek przez plażę!!!!!!

Gość gość
Och jak ja lubię jak mamusie się pieklą że ktoś się z nich śmieje :D

Gość gość
Kochana załamana to Ty będziesz jak Ci córeczka podrośnie i zacznie pyskować. Obcym daj spokój, wolność słowa jest.

Gość Olga 19
Mam wrażenie, że nieco przesadzasz i za bardzo bierzesz do siebie ich komentarze. Może nie było to ich pierwsze piwo i dlatego taka reakcja. Sama niestety nie zachowujesz się lepiej pisząc o kimś ''gówniara'', chcąc podkreślić, że są od Ciebie młodsze i tak bardzo dotknęło Cię ich zachowanie.

Gość gość
Racja

Gość gość
No wychowane nie są.To prawda.Teraz wszystko gówniarzom wolno.Śmieją się z byle czego.

Gość gość
Teraz wszystkim wszystko wolno. Też się możesz śmiać. Najlepiej nazwać gówniarzami i wywyższać z powodu, no właśnie z jakiego powodu? Wieku? No smutno że już młodszym się nie będzie ale bez przesady. Autorka taka zszokowana to mogła podejść i powiedzieć im co myśli. Aaaa, no tak, przecież wtedy wyśmiały by ją prosto w twarz, a tego to już by chyba bidulka nie przeżyła.

Gość gość
0/10

Gość gość
Czemu 0/10? Postacie nie oczywiste bo jest np szwagierka. Wątek humorystyczny z ciągnięciem wózka po piachu. Wątek wychowawczy o tym że to też czyjeś dzieci bla bla. Jak dla mnie mocne 3/10.

Gość gość
Ty się tam skup na tym żeby wózek ciągnąć równo po piachu żeby brajan Ci nie wypadł, a nie się czepiasz dziewczyn.

Gość gość
Brajan hahaha ;)

Gość gość
I znow sie swiete krowy matki polki zala, bo mysla ze caly swiat powinien im sie klaniac w pas, bo sie rozmnozyly !!!! Pier**** krowy rozplodowe!!!!!

Gość gość
Ciągniesz teraz wózek bo się nie chciało druta ciągnąć, tylko dupsko wypięte do rozpłodu.

Gość gość
Zapewne nie smialy sie zlosliwie tylko przy piwku wesolo im bylo i smialy sie ze kiedys pewnie tez tak beda mialy

Gość gość
No smutna historia. Mam nadzieję tylko że udręka z wózkiem i bezczelnymi dziewuchami które się z Ciebie śmiały nie poszło na marne i twoja Dżesika się wypluskała w morzu za wszystkie czasy. Z taką traumą to raczej prędko tam nie wrócisz.

Gość gość
Przyzwyczajaj się, niedługo twoje dzieci też zaczną Cię wyśmiewać.

Gość gość
Post taki jak ten z 23:25 pokazuje, że dla świata nie ma już nadziei.

Gość gość
Wchodzę na kafeterię od lat, ale to co tutaj zaprezentowałyście, mówi mi, że jesteście totalnym dnem.

Gość gość
00:34 dlaczego nie ma nadziei? :( rozwiń proszę.

Gość gość
gosc dno to siedzieć na kafe od kilku lat :D

Gość gość
Przecież to nic takiego. Nie śmiały się ze w życiu sobie nie zrobi tego co ty tylko która pierwsza tak skończy. Ty naprawdę masa coś z deklem jeśli zapomniałaś jak to jest mieć 18 lat.

Gość gość
autorko sama jestem mieszkanką miejsc ktore opisałas ( mieszkam troszkę dalej niż nieopodal ale na tyle blisko zeby czuć temat). mam pytanie czemu ciagnelas wózek po piachu?? i nie mysl ze jestem gówniarą, sama jestem mamusią 4 i 8 lat a jak wiadomo wczesniej miały mniej latek wiec tez bylam wózkowa. i kazde lato prawie codziennie na plaży,jak pogoda i czas pozwoli,choc tez jestem osobą pracującą tyle ze na zlecenie. i szczerze... nigdy nie ciagnełam, wózka po piachu w sensie wzdłuż morza, bo podejrzewam ze ty tak ciagnelas bo norma,nie jakbys ciagnela tylko zeby z alejki dojsc w pobliżu wody to by dziewczyny sie nie smiały,bo to obrazek codzienny w naszych stronach a nawet wyobraz sobie ze tysiace matek tak robi ale pweni to wiesz skoro bylas w tak obleganym miejscu jak okolice mola. na pewno smiały się z tego ze szlas wzdłuż brzegu,ja tez bym się smiala bo to naprawde jest udręka,mi wystarczy ze ciagnelas te pare krokow by byc w poblizu wody a np w pobliżu Jelitkowa w stronę Stogów plaze sa coraz szersze i ja tam wolę bywac bo mniejszy tłok. pewnie nie miałys ie ze jestem matką tylko ze ciagniesz wozek po piachu zamiast isc równoległą alejką przystosowaną tez dla wózkow, bardzo wygodnie się tam prowadzi wozek,nie trzeba ciagnac. no to niezle się umęczylas,ciągniecie wózka po piachu to masakra. co do dziewczyn wiele razy pchalas wozek jako ze jestem mamą 2 dzieci to logiczne,nikt nigdy się ze mnie nie smiał. tyle ze jak bym miala isc z wozkiem do lasy czy ciagnac po piachu palzowym to powiedzialam sobie-nie musze nic na siłę, nie musze udowadniac ze bycie matką nie przeszkadza mi w zwiedzaniu swiata bo tak nie jest. wolałam poczekac az dzieciaczki podrosną az nie beda wozkowe i dopiero zaczynam podróżowac. anie umęczyc się z wozkami, z rocznymi dziećmi co to za wakacje?? kocham moje dzieciaczki ponad wszystko ale tez wiem,ze nie musze nikomu udowadniac ze ja jestem taką wyluzowaną matką ze od urodzenia wszedzie je zabieram po całym swiecie i jest super i beztrosko.

Gość gość
Dziękuję za długą i wyczerpującą odpowiedź :-) Absolutnie ja nie chce nikomu niczego udowadniać, mieszkam w Żukowie. Jednak szwagierka dawno nie była w Sopocie, więc przy okazji ładnej pogody zeszlysmy na plażę. Zwiedzanie z tak małymi dziećmi fakt, odpada. Jednak mam w miarę blisko nad samo morze także to nie jest wyprawa krzyżowa. To się powoli da:-) Jednak tak mnie to wkurzylo, może i to był śmieszny widok. Można się uśmiechnąć, ale dlaczego w głos wyśmiewać. Są pewne normy. Ale coz. Było, minęło.

Gość gość
Ta większość wypowiedzi pokazuje tylko jakimi wrednymi ludźmi jesteście. Dno