Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robimy liste chwytliwych haselek. 'Miej pasję', 'bądź inny niż wszyscy', rzyg

Polecane posty

Gość gość
po co szlachta ma pracować skoro dostaje pińcet za rozród

Gość gość
Miłość to za mało tzn szukam kogoś z grubszym portfelem.

Gość gość
Jeśli nie zniesiesz mnie kiedy jestem najgorsza nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza.

Gość gość
Jestem taka wrażliwa.

Gość gość
"On/a ma na coś wywalone". Normalnie nie trawię tego wyrażenia.

Gość gość
kolejne bzdurne frazesy : o gustach się nie dyskutuje (nie? to o czym się dyskutuje jak nie o opiniach = gustach?) ludzie inteligentni się nie nudzą (a jak nie mają co robić to niby robia?) nie kocha się za coś tylko pomimo wszystko (serio?) pieniądze szczęścia nie dają (to mi daj) tylko winny się tłumaczy (a niewinny co robi? milczy?) inni mają gorzej (superrr. a co mnie czyjeś problemy obchodzą? albo jak ma mnie pocieszyć czyjeś nieszczęście? serio?) chyba masz za dużo czasu (w kontekście czyjegos hobby ktorego ktos inny nie ma i nie rozumie?) świata nie zmienisz (nie no skąd...) ludzie się nie zmieniają (nie no wcaleee) nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło (tego w ogóle chyba nie ma co komentować)

Gość gość
Powyzej -szacunek :) . Dodam jeszcze -'o zmarłych mówić albo dobrze albo wcale (nie mówić ) " Tj. o doktorze Mengele też trzeba milczeć ? Jejku co za głupota ....

Gość gość
gość 2017.07.19 Jeśli się bardzo chce to się uda Miłość pokona wszystko - to wstawiaja pary na pograniczu patologii po kłótni  Fałszywi ludzie są mi potrzebni jak.dziwce majtki  Za szczerość nie przepraszam te dwa ostatnie wstawiają najbardziej fałszywe plotkary. Za szczerość nie przepraszam - zgadzam się z tobą to wstawiają najbardziej fałszywe szmaty.. i znam wlasnie takowa która ma to na fb jako zdjęcie w tle

Gość gość
ciężarnym się nie odmawia -- kolejne durne hasełko do kolekcji starszym się ustępuje