Nattina 3 Napisano Kwiecień 7, 2020 ostatnio dodałam sobie do dodatkowych rzeczy do dbania serum i esencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marykaygirl 0 Napisano Kwiecień 20, 2020 Jestem konsultantką Mary Kay i mam tylko kosmetyki z tej firmy. Używam Cudowny Zestaw TimeWise z Mary Kay. Jest to fajny zestaw do pielęgnacji cery, w którym znajduje się mleczko do oczyszczania twarzy, krem pod oczy, krem na dzień i krem na noc. Tak kompleksowa pielęgnacja to klucz do pięknej, młodej i zadbanej twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamotyl81 0 Napisano Kwiecień 21, 2020 Nic nadzwyczajnego,,po prostu znaleźć sobie krem do rąk balsam do ciała który Ci odpowiada tzn. nie uczula i dolewam do niego też sprawdzony i naturalny olejek arganowy z Bonimedu ma bardzo dobry skład.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kajjjka 0 Napisano Kwiecień 28, 2020 Jasne, ze tak, ja dbam o skore nie tylko od zewnątrz ale tez od wewnątrz. Jeśli chodzi o pielęgnacje zewnętrzna to zawsze dobry demakijaż, woda termalna, serum i krem. Do tego biorę tez tabletki oeparol oraz pije dwa litry wody dziennie żeby skora było odpowiednio nawilżona od srodka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena999 0 Napisano Maj 3, 2020 Zgadzam się z radami przedmówczyni, czyli dbanie o organizm od wewnątrz jest bardzo ważne. Natomiast jeśli chodzi o pielęgnację skóry to ja uważam, że minimalizm jest okej. Od dawien dawna używam na przykład mydła do rąk Biały Jeleń - tego tradycyjnego w płynie i nie zmieniam, nie szukam zamienników. Ważne jest dla mnie również, że dany kosmetyk jest polskiej produkcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olssil 0 Napisano Czerwiec 19, 2020 (edytowany) OczywiściE! w pielęgnacji pomagają mi kosmetyki efektima - są najlepsze Edytowano Czerwiec 19, 2020 przez Olssil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandra.reika 3 Napisano Lipiec 31, 2020 Oczywiście, że dbam o swoją skórę. Najważniejsze w tym całym procesie dbania jest to, aby była odpowiednio NAWILŻONA, JĘDRNA I ODŻYWIONA. Więc dużo balsamuję produktami efektimy. Polecam z całego serca!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bolkowska 0 Napisano Listopad 26, 2023 ja staram się ją dobrze nawilżać i odżywiać. Ale tak naprawdę solidnie. Mojej skórze bardzo spodobała się linią Magic Lift od Eveline. Te kremy mają bardzo odżywczą konsystencję i skóra jest po nich jędrna, wygładzona i nawilżona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makowatka 0 Napisano Listopad 26, 2023 To jest niestety normalne Trzeba zacząć stosować pielęgnację przeciwstarzeniową. Zerknij sobie na serię Contour Correction z Eveline. W tej serii mają bardzo fajne 4 kremy. Nie sugeruj się wiekiem na opakowaniu, tylko wybierz ten który najbardziej potrzebujesz czyli np.; lifintugujący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach