Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwasz

silny ból głowy podczas wytrysku

Polecane posty

Gość gwasz

ja odczuwam bardzo silny ból głowy podczas wytrysku, trwa to 2-3 minuty po wytrysku, aż mroczki latają w oczach, potem szybko ustępuje, pierwszy raz odczułem to 4-5 m-cy temu jak kochalismy się z partnerką na stojąco (tzn. ona siedziała na blacie kuchennym), potem pojawił się po miesiącu, teraz co 2 tygodnie, zauważyłem że pojawia się na pewno po przerwie koło 5-6 dni, np. jak mam stosunek na wieczór i ten ból , to przy następnym stosunku rano lub na wieczór już się nie pojawia, z poczatku to było tylko na stojąco, teraz w innych pozycjach,nie ma znaczenia czy to ja "pracuję" czy leżę spokojnie a partnerka robi mi dobrze ustami lub reką, tylko ta przerwa musi być z 5 dni, ten ból zaczyna się w potylicy i obejmuje cała głowę, ja stoję jak sparalizowany przez 2-3 minuty, miał kto cos takiego ? Nie pojawia sie ten ból przy jakimś innym wysiłku, nawet jak robię pompki czy wbiegam szybko po schodach na 10-te piętro, mam 46 lat,

Gość gość
takie przypadki są całkiem częste, jestem neurologiem i mężczyźni często się skarżą na takie coś, nawet ci całkiem wysportowani, z reguły badanie tomograficzne nic nie wykrywa, te bóle śa właśnie w potylicy, z tym że znakomista większość odczuwa je tylko przy stosunku na stojąco, nawet kilku się przyznało że podczas onanizowania także to odczuwają, jedyna stała jest taka, że stosunek musi być rzadziej niż 3-4 dni, wtedy te bóle się pojawiaja, tak czy inaczej musi pan iść do neurologa...