Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu rodzice nie upominaja swoich niegrzecznych dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Dzis w sklepie dziecko juz nie takie male piszczalo. Taka zabawa.Matka nic szkoda ze nie pomyslala ze ktos nie ma ochoty tego sluchac. Na placu zabaw to samo. Matki nie upominaja swoich dzieci a wrecz okropnych bachorow

Gość gość
Może nie dla każdej matki to zachowanie jest zle. Może nie zwracają uwagi. Może nie widzą w tym problemu. Dzieci to dzieci. Nawet najgorzej wychowane, to nie bachory.

Gość gość
no akurat na placu zabaw mają prawo piszczeć

Gość gość
Ale to nie bylo na placu zabaw. Czesto spotykam sie ze zlym zachowaniem dzieci a matka...nic. zero Zrozumcie ludzie nie chca wysluchiwac wrzasku waszych bachorow

Gość gość
Brat mojego męża nie zareagował, kiedy jego syn wparował do naszego domu trzaskając drzwiami, rzucił kurtkę i buty na środek przedpokoju, wbiegł do salonu nie mówiąc nam ani dzień dobry, ani cześć, ani pocałujcie mnie w d..., wskoczył z impetem na kanapę i włączył telewizor. Chłopiec ma już prawie 9 lat. Powinien wiedzieć, jak się zachować w czyimś domu. Poprosiłam szwagra, żeby wytłumaczył swojemu dziecku że mój dom to nie plac zabaw, kurtki mają swoje miejsce i nie jest to podłoga, a włączanie telewizora to niezbyt dobry pomysł kiedy siadamy do stołu. Aż mu się głupio zrobiło, a mnie naszła smutna refleksja. Co wyrośnie z dzieci, których rodzice traktują jak jakichś bożków i pozwalają im na wszystko, nawet będąc u kogoś z wizytą?

Gość gość
ty też się brzydko zachowałaś ,ale fakt mało kto potrafi wychować