Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam mężczyzny z czystymi intencjami

Polecane posty

Gość gość
Nie łudż się nie ma faceci chca tylko bzykać bez zobowiązań xxxx Jak to nie ma gejów ?

Gość gość
Autorka nie napisala, "chcacego zalozyc rodzine". Czyste intencje to rowniez spotkania przez pol roku tylko na sex bez zobowiazan.

Gość gość
Jeśli jednak istnieją jeszcze "wyjątkowi normalni" mężczyźni to ja dokładnie takiego Pana szukam...

Mam kilka propozycji ;) - jakaś strona z anonsami - intencje będą czyste bo oczywiste - romans z księdzem - zostanie parawanem dla geja - złapanie zakompleksa z kafe, co to nawe cie za ręke ze wstydu nie chwyci

Gość gość
Dlaczego skasowano moją wypowiedz z wczoraj z 18:52? Nie była ani wulgarna ani obrazliwa? Admin chyba jest chorym człowiekiem.

Gość gość
A co napisałaś/eś?

Gość gość
Napisałem że nie ma normalnych dobrych mężczyzn bo nie ma na nich wśród kobiet zapotrzebowania. Wolą drani i że bycie dobrym dla kobiety to prosty przepis na samotność i bycie prawiczkiem do końca życia. Kobiety chcą emocji i huśtawki emocjonalnej itd. I to skasowano,żadnych wyzwisk, obelg. Chore to towarzystwo.

Gość Lynch 22
Są tacy, np. Ja :-) Mam 22 lata i jestem z zachodniej Polski ;) Tak jak Ty autorko chciałbym czystej, szczerej relacji a nie jakiś durnych gierek, kłamstw i innego typu nieprzyjemności.

Gość gość
Biednyś chłopcze, młodyś i głupiś. Jak dostaniesz po dupce od kobiet to się przekonasz że bycie dobrym dla kobiet nie popłaca. Zrozumiesz to za jakiś czas. W wieku 28 lat już będziesz wiedział o co w tym chodzi i przyznasz mi rację.Tymczasem przygotuj się na twarde lądowanie.

Gość Lynch 22
Hahahahah uwierz mi dorosły wielce pajacyku, że swoje po d***e dostałem i nie życzę nikomu takiego syfu w życiu. Nie wiesz kim jestem, nie znasz mnie wiec nie p*****l. Mogę być dla każdego kim tylko chce. Zależne jest to od tego kto jak mnie traktuje. PS: przypuszczam, że po rzuceniu przez dziewczynę teraz masz ból p***y do każdej kobiety i teraz każda jest zła, wredna i w ogóle sukowatosc kipi każdej z ust. Bez pozdrowień.