Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodacy z Europy

Polecane posty

Gość gość

Jak Wam sie zyje w Anglii, Niemczech , Francji i innych krajach europejskich? Chodzi mi glownie, czy na codzien macie stycznosc z imigrantami muzulmanskimi? Czy to Wam przeszkadza? Filmiki na yt pokazuja straszne rzeczy, ktore dzieja sie w Europie. Jaka jest prawda? Co mysla rodowici Niemcy, Anglicy itd na temat Muslimow? Dlaczego protestowali przeciwko Trumpowi ?

Gość gość
W UK bardziej nie lubią nas polakow niz muslimow :(

Gość gość
Czyli to wszystko co pokazuje na yt,te zamieszki, tlumy muslimow latajace z pochodniami, podpalajacy samochody to nie jest prawda? Odpowiedzcie mi ? Ja mieszkam w Usa i chce wrocic za kilka lat do Polski i sie martwie, co to bedzie ???

Gość gość
w USA maja dość takich jak ty ? :D

Gość gość
W Niemczech tez negatywniej oceniani sa Polacy niz muzulmanie.

Gość gość
W Niemczech glownie radykalne bloki lewicowe "lataja z pochodniami", demoluja i podpalaja samochody. Nie odczuwa sie tu zadnego zagrozenia muzulmanami. To raczej o Polakach opinie sa tu dosc negatywne. Do Polski mozesz z pewnoscia wrocic bez obaw, poniewaz Polska jako skrajnie katolickie panstwo, z bardzo konserwatywnym i coraz bardziej radykalizujacym sie spoleczenstwem sugeruje osobom podatnym na propagande bezpieczenstwo.