Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jestemsobieja

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość jestemsobieja

Witam, mam chłopaka ponad 2 lata w związku jest wspaniały czuły, opiekuńczy, troskliwy, widać, że mnie bardzo kocha, ale problem tkwi w tym, że jest bardzo zazdrosny w takim sensie, że wybiera mi z którymi kolezankami moge isc z ktorymi nie, mowi o której mam wrocic najchetniej trzymalby mnie w klatce i odcial od calego swiata. Owszem mial ciezko w przeszlosci, dreczyli go w szkole, rodzice sie rozeszli, nie ma nikogo prucz mnie dlatego spedzal by czas ze mna non stop,a nie wspomnialam ze widujemy sie prawie codziennie, dziennie wieczorem gadamy noi dziennie non stop piszemy nawet jak jestem z kolezankami. on nie ma kolegow mowi , ze ten go nie lubi, ten za daleko mieszka itd. chcialabym zeby mial jakies zajecie to by tak nie myslal o mnie i nie wypisywalby mi bo mialby co robic. pomozcie mi prosze. Chcialan isc z nim do psychologa, ale w pobliżu nie ma , a jak jest to platny a nas nie stac mamy 19 lat. Moze ktos chetny , zeby popisac z nim albo porozmawiac przez fona raz na jakis czas wyslchac go czy cos? Ja juz nie wiem co robic :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować