Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randka co robić

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Byłam na randce 1 z facetem zaczęliśmy się całować i on mnie zaczął dotykać mówiłam mu żeby tego nie robił ale on mnie przytrzymal i całował dalej chwilę jeszcze. Czy zglosilybscie takie coś na policję? Czy to przestępstwo?

Gość gość
to nie przestepstwo poprostu jetes idiotka :D a jak nie chcesz kontaktu z facetem to nie umawiaj sie na randki idiotko :D

Gość gość
Przestępstwo ?

Gość gość
Sama tam poszłaś i całowałaś się więc o co chodzi ? szukasz pretekstu by sie na nim zemścić o cos ? Sama napisałaś - "zaczęłiśmy sie całować " -- sama więc tego chciałaś no nie ? Jakie tu przestępstwo niby miałoby zaistnieć ?

Gość gość
Nie chciałam zeby mnie macal całowanie ok ? A wy jakby wasz facet was dotykal na siłę to też byscie mu to plazem puściły?

Gość gość
Pozwalając się całować na pierwszej randce dałaś mu świadectwo o sobie że jesteś łatwa więc chciał wykorzystać sytuacje i tyle. Leć teraz na policję i oskarż go o dotykanie wbrew twojej woli , niech mają z ciebie ubaw policjanci. Że też takie niby "porządne " jeszcze chodzą po tym świecie .

Gość gość
Takie ze dotykal mnie na siłę nie chciał puścić niby w zartach ale jednak. To co wasz partner też was może macac kiedy nie macie ochoty czy nawet przytrzymać?