Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Edukacja domowa

Polecane posty

Gość gość

Szanowni Państwo, kontaktuję się z Państwem jako przedstawicielka Fundacji Edukacji Domowej. Nasza Fundacja powstała z inicjatywy rodziców i szkół zaangażowanych w nauczanie domowe. Naszym głównym celem jest przedstawienie realnego obrazu tej formy edukacji w naszym państwie. Fundacja przekazuje rodzicom informacje na temat specyfiki edukacji domowej, pomaga rodzicom w kwestiach formalnych związanych z rozpoczęciem nauki oraz udziela niezbędnego wsparcia na etapie kształcenia swoich pociech. Dokładamy wszelkich starań, aby okazać pełne wsparcie każdemu rodzicowi, który podjął wyzwanie i pełni lub będzie pełnił rolę nauczyciela dla własnego dziecka. Serdecznie zachęcamy do odwiedzenia naszej strony internetowej www.domowa.edu.pl oraz naszego profilu na Facebooku: https://www.facebook.com/fundacjaedukacjidomowej/. Zachęcamy także do przeczytania artykułów poświęconych edukacji domowej oraz do zapoznania się z wywiadami przeprowadzonymi z rodzicami- edukatorami domowymi. W razie dodatkowych pytań- jesteśmy do Państwa dyspozycji. Prosimy o przesyłanie zapytań na nasz adres mailowy: sekretariat@domowa.edu.pl Pozdrawiam serdecznie, Agnieszka Babilon Fundacja Edukacji Domowej

Gość gość
Oferta dla antyszczepionkowcow?

Gość damiana88

Edukacja domowa na pewno ma dużo plusów ale ja szczerze mówiąc nie zdecydowałabym się na to, by moje dziecko uczyło się w ten sposób. Jednak obcowanie z rówieśnikami i codzienny kontakt z pedagogami też decyduje o jakości edukacji. Pewnie dużą rolę odgrywa tu też szkoła, do której chodzi dziecko. mój syn uczy się w Te Vizji na warszawskiej Ochocie. Wysoki poziom nauczania, duzo ciekawych zajęć dodatkowych, pomocni nauczyciele i miła atmosfera.