Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sklep z gadżetami,prezentami

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich serdecznie :) Mam na imię Asia i moim nowym zadaniem jest rozwinięcie sklepu internetowego firmy, dla której pracuję. Nie chcę powtarzać schematów i inspirować się konkurencją, dlatego szukam niszy, której potrzeby nie są jeszcze zaspokajane na naszym rynku. Jestem ciekawa czy lubicie gadżety związane z Waszymi hobby? Nosicie koszulki z napisami tematycznymi, pijecie kawę z kubków z nadrukami? Ewentualnie może macie jakieś pomysły czego na rynku brakuje, a co fajnie by się sprawdziło? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Gość gość
Mi się podoba siec sklepów "Raj Prezentow". www.RajPrezentow.pl Fajnie podzielili na sklepy z różnym asortymentem :)

Gość gość

Zerknij sobie do sklepu allebajery.pl/ . Mają właśnie tego typu różnorakie opcje gadżetów, tanich, nietypowych, ale takich, które mają praktyczny charakter. Możesz do nich zajrzeć niezależnie jakie masz upodobania i oczekiwania to coś się pewnie znajdzie.

Gość gość

Je śli szukasz interesujących propozycji jeśli chodzi o jakieś nietypowe prezenty to warto zerknąć na fabrykafajnosci.pl/. Ciekawy sklep, który sporo tych nietypowych propozycji przygotowuje. Można np. kupić lizaki upominki dla gości, lizaki z personalizacją czy z podziękowaniem dla gości na wesele czy komunię. Sporo fajnych propozycji, estetycznie lizaki wyglądają świetnie.