Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otoczenie wysmiewa moje dziewictwo mam 25 lat

Polecane posty

Gość gość
gość dziś jak skonczysz 30 lat i nadal bedziesz dziewica to staniesz sie posmiewiskiem wsrod wszystkich facetow (ktorzy maja odwage to powiedziec) tak jak ja i inne ktore doswiadczyly tego samego, wiec lepiej nic nie mow facetom, kolezankom. Niech uwazaja ze mialas facetow, bedzies lepiej odbierana niz bedac dziewica. Kazdy facet ktoremu powiesz ze jestes dziewica maja 30 plus uzna cie za gorsza, uzna ze cos powaznego z toba nie tak, oleje cie od razu. xxxx Mam ten sam problem, ale nie sadze, abym miala jeszcze okazje z jakims facetem o tym kiedykowlei rozmawiac, wiec... zabiore tajemnice do grobu.

Gość gość
dziewictwo to powod do dumy jedynie dla prawikowz Kafe , reszta facetow w REALU, a jest ich cala masa 30 czy 35 letnia dziewice uznaja za problemy z glowa i cos nie tak z kobieta, wiec takie wysmiewaja, drwia z takich (np. bylam swiadkiem drwin ze str kolegow z pracy jak na forum firmy nasmiewali sie z dziewictwa kobiet) , faceci lubia wrecz dziewice brac za temat do rartow i robia to publicznie

Gość gość
gość dziś Faceci marza o dziewicy 30 letnia dziewice też chcą wiec skoncz pisac takie brednie x nie marza tylko nabijaja sie z dziewic, NIE RAZ slyszalam

Gość gość
Bo ich zazdrość zżera, bo oni puścili sie przed ślubem i wymagają tego po, co gorsze

Gość gość
30 letnia dziewica nie będzie pośmiewiskiem tylko jak się mężczyzna dowie od razu będzie cię nosił na rękach. Dziewica w tym wieku to coś pięknego widać że się szanuje.

Gość gość
Nabijają się tylko k****arze, nie prawiczki co myślą przyrodzeniem i szukają łatwego seksu. Wiedzą że dziewica szybko nie da dlatego chcą żebyś się poczuła nieswojo, źle i dała szybko seksu.Jakby nikt nie chciał dziewic to żaden mężczyzna by nie płacił za dziewictwo 10mln zł im masz więcej lat na karku tym więcej jesteś warta. Bo to co rzadkie jest dużo warte.

Gość gość
problem z głową to mają k****arze co sypiają z każdą panną i nie zachowały prawictwa dla tej jedynej

Gość gość
tylko k****arze się nabijają