Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wy koorfa jepane pedały

Polecane posty

Gość gość

wasz dług rośnie.

Gość gość
żarty sie was kooorfa trzymaja?

Gość gość
jak kooorfa chce obejrzeć film to żeby mi cwele z playa obcieli 700 mb transferu żeby drugie cwele z googla mi kasowały częściowo ściągnięte pliki jakbym im kooorfa pozwolił grzebac u siebie w kompie i zeby kooorfa przyszedł papież razem zdudą księciem walii i delegacją dyplomatów z galaktyki na drugim końcu wszechswiata to kooorfa i tak to obejrze i i tak wy za to zaqpłacicie

Gość gość
wisicie mi 73o pare wykupionego transerru ze strony hostingowej drugie tyle za zuzycie tyluż o czasie nie wspomne bo was nie stać

Gość gość
a no i 700 ujepanego transferu z 3 giga wygladam wam kooorfa na slepego emeryta wy koooorfy jepane w dooope?

Gość gość
gejm, spokojnie, zrób sobie meliski :D

Gość gość
nie wiem moze kooorfa macie jakie straty Mb w eterze? c***j mnie to obchodzi bo płace za dostarczenie a nie za to że se je moge wziąc.

Gość gość
nie wywołuj wilka z lasu bo salon playa mam niedaleko. jak tam kooorfa wpadne to powywieszam te kooorfy zamiast logo nad drzwiami

Gość gość
a tych kooorfa pakistańczańczyków albinosów z googla zaimplementuje w przegladarce każadą kończyną w innym rogu ekranu a potem bede zmieniał rozmiar okna

Gość gość
zrobie im szkolenie kosmonautyczny co im sie przyda po tym jak ich wykope w przestrzeń kosmiczną. ja już kooorfa nie moge z tymi komuchami. kooorfa chyba siedzą całymi dniami i tylko patrzą jakby tu sie nie wywiązac z umowy

Gość gość
przegladarka kooorfa. to ja mam za jej pomoca se przeglaðać a nie kooorfa oni maja se zagladać do mnie czy aby nie warto gdzieś sie wpiertolić ze swoją pomocną dłonia. wypiertalam niebawem ten cały elektroniczny szajs do szamba, które też pewnie jest połączone z siecią bo niby skad by sie tam wzieły takie boby jak wyzej wymienieni?

Gość gość
pewnie przedostali sie z szamba do doliny krzemowej przez jakis czujnik stężenia gazów albo zwykły pływak połączony dźwigienka z jakąś śluzą. jepane gooofno zawsze wypłynie. tera kooorfa organizuja nabory i konkursy na najbardziej gooofniane pomysły a autorów zatrudniaja do srania ludziom na łeb

Gość gość
jeszcze kooorfa im musze udowadniać ze nie jestem robotem z bladerunnera kooorfa rekapciem. niedługo próbki krwi mi bedą pobierali przez usb

Gość gość
co mam jeszcze udowodnić? że nie jestem żelazkiem na pare? zresztą koorfa pare razy nie przeszedłem tego tesstu chyba niedługo zapuka do mnie harrison ford

Gość gość
tak tak. piszcie sobie. radziłbym wam zatrudnic w salonie jakichś speców od samoobrony i zabezpieczania terenu

Gość gość
i zainwestować w jakies opancerzenie sprzętu nadawczo odbiorczego bo zamierzam kooorfa zacząć strzelać do niego z procy. jeszcze nie wiem z czego ale cos sie wykombinuje

Gość gość
czas żebyście pon ieśli kosztajakie wykazujecie bo nie dośc ze w c***ja walicie to jeszcze mnie rżniecie na kase

Gość gość
fundujecie kooorfa komputery w bibliotekach pewnie po to żeby kontrolować księgozbiory a może co kto czytuje co jeszcze fundujecie? monitoring uliczny zebym sie czuł bezpieczny? do geolokalizacji to nawet dopłacacie takie z was dobre ludzie.

Gość gość
nie watpie żesta nawet juz wymyslili jakąś france która za was myśli...co najmniej. powiem wam tak. co bysta kooorfy nie wymylili to i tak was wyrooocham

Gość gość
jedynym powodem dla którego gram wg waszych zasad i na waszym terytorium jest to że nie nie wiem gdzie jesteście a ta informacja mi jest potrzebna żeby iśc i was podusić. ale to kwestia czasu dosyć krótkiego jak sądze. nie wiem co wamsie wydaje pewnie że bede sie z wami siłował w jakiejs cybergwarze albo wysyłała wam zdjecie koootasa zebyście sie mieli pod co brandzlować....naprawde nie wiem jak myslą i działają przychlasty waszego pokroju ale to jest mało istotne akurat