Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość598

dzisiaj poczułam się bardzo staro

Polecane posty

Gość gość598
gość dziś ale to nie ma znaczenia czy ten facet jest prosty czy nie. Ja sama bardzo tego chcę ale nie mam z kim i tu cały problem :(

Gość gość598
gość dziś próbowałam dwa razy i nic. gość dziś napisałaś że jesteś gadułą i lubisz towarzystwo. Może tu tkwi przyczyna bo ja lubię garstkę osób i jestem bardzo milcząca szczególnie wobec obcych ludzi, ale nie mogę uwierzyć że nawet jeden facet nie chce dać mi czasu żebym się otworzyła. Miałam koleżankę na studiach która nie odzywała się do nikogo, jak musiała coś powiedzieć publicznie to po prostu panikowała i oczywiście jeszcze na studiach wyszła za mąż? Jakim cudem ona poznała faceta nie wiem?

Gość gość
gość598, chyba Miller mówił że nie ważne jak mężczyzna zaczyna ale ważne jak kończy

Gość gość
ojej piszesz autorko jakby bycie z facetem to był sens życia weź idź na miasto a nie przez kafe marudzisz ....

Gość gość598
gość dziś ale ja w tym właśnie widzę sens życia, w rodzinie i nic na to nie poradzę, i nie marudzę tylko strasznie przykro i smutno mi dziś jest :(

Gość gość
O, to na mnie mówili, ze brzydka, a jednak powodzenie mam. A ty jestes podobno ładna i nikt cie nie chce tknąć. Ahahaha Chyba jest na odwrót i z uroda masz braki.

Gość gość
Masz zły obraz siebie. Nie jesteś ani tak ładna jak ci się wydaje ani tak fajna.

Gość gość598
co do urody to nie musicie wierzyć , nie będę przekonywać. Wiem jak wyglądam i wiem że to nie w wyglądzie jest problem.

Gość gośćśćć
gość dziś mam taką jedną sąsiadkę, bardzo nie ciekawa z wyglądu ale powodzenie ma i facetów zmienia jak rękawiczki. A dlaczego? bo zwyczajnie w świecie rozkłada nogi przed byle kim, a faceci w większości ciągną do tych które są łatwe.

Gość gość
28 lat to nie 60lat na litość jestes smutna i ja też ale ja mam inne powody a jestem mężatką z dzieckiem starsza jestem od ciebie i jakoś nie tęsknino mi za ,,tym Twoim światem'' bo ty uważasz że mieć rodzinę to tak jak z seriali wybacz wnioski z twoich wypowiedzi a to jest niestety harówa od rana do wieczora .. na dwa etaty i wszystkie amory Ci się skończą raz praca za najniższą krajową dwa praca w domu nikt za ciebie nic nie zrobi no chyba ze znajdziesz sobie męża piłkarza i opłyniesz w luksusach.

Gość gość
P0m0dle sie za Ciebie teraz . Pamietaj , ze czas B0ski i ziemski to dwa r0zne czasy. W takim razie juz niedlug0 sp0tkasz meza i bedziesz miec r0dzine. Jestes na sympatii i p0modlilas sie. Teraz raeszta juz w rekach B0ga. Tylk0 nie zniechecaj sie . 28 lat to bardzo malutko. Ja tez poznalam meza na stronie online. Ale nie zmiechecilam sie jak moje kolezanki, ze np ktos im nie odpisal , albo urwal rozmowe lub znajomosc , wiec one z rozpaczy pokasowaly konta. I zdecydowaly zyc samotnie .

Gość gość
praca w domu, sprzątanie itd dla jednych to harówa dla innych przyjemność. Ja jestem w stanie zrozumieć autorkę, też zawsze marzyłam o własnej rodzinie i mi się udało. Dla mnie to wielka przyjemność kiedy mogę gotować dla męża, dzieci, sprzątać bo wiem dla kogo to robię i nie jest to dla mnie żadna harówa. Życzę ci żeby tobie też się udało, przede wszystkim nie trać wiary że to się uda a po drugie nie szukaj na siłę, nie patrz na każdego faceta jakiego spotykasz jak na przyszłego męża, bo to jest wyczuwalne i faceci uciekają.

Gość gość598
gość dziś ciężko mi w to wierzyć że coś się zmieni :(

Gość gość
co z tobą nie tak? jestes pusta może ładna na zewnątrz na co sama zwracasz uwagę, ale właśnie takim myśleniem pokazujesz że jestes pusta w środku

Gość gość598
gość dziś jakim myśleniem pokazuję że jestem pusta w środku??

Gość gość
Az trudno uwierzyc. Ja sie calowalam pierwszy raz majac 10 lat przy grze w butelke. W facetach moge przebierac, mam 24 lata. Widocznie nie jestes ladna ani inteligentna