Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrezygnowałaś z naszej miłości

Polecane posty

Gość gość
W ogóle mądrzy ludzie dokonują mądrych wyborów. Kupa głupoty i tak jest...

Gość gość
TAAAAAAAAAA

Gość gość
C**a nie ma mózgu więc czego chcecie?

Gość gość
Tam od razu z miłości, autora ciśnie pożądanie, nowość, chęć zmiany - tak atrakcyjna w porównaniu ze znaną żonką i dziećmi (które kojarzą się z bardziej z obowiązkami, rutyną a nie beztroską). Myśli niestety ujem (a myśli że sercem) stąd potrafiłby wszystko porzucić w imię fantazji którą sam stworzył. To tak naprawdę straszne ;/

Gość gość
O geniuszu jak ty dużo wiesz o dzieciach.

Gość gość
jaka prokuraturę? odbiło komuś z upału. więcej zdrowego rozsądku życzę.

Gość gość
14:16 nie zrozumiałas/eś ogólnej wypowiedzi, wszystko co nowe, tajemnicze wygrywa w porównaniu z tym co znane, rutynowe, czasem i nieprzyjemne (beztroska była ogólnym, pojemnym wyrażeniem oznaczającym przyjemność i brak odpowiedzialności, czymś co już minęło)

Gość gość
Miala prawo powiedziec NIE MOGE oowinienes przyjac do wiadomisci i zamknac twarz end zajac sie zona i dziecmi

Gość gość
Wygrywa, czyżby?

Gość gość
15:04 Wygrywa w sensie zewnętrznej atrakcyjności (nie mówię o wartości).

Gość gość
skończ z zakładaniem bezsensownych tematów.

Gość gość
To nie ja :D

Gość gość
przecież wiesz że w twoim mieście mieszkają poj//ebani ludzie, lekarze, prawnicy i inne podobne grupy zawodowe to jacyś normalni i ludzcy

Gość gość
Ha,ha,niesamowite. Wątek schizofreników:)

Gość gość
Kesyem już.Przestancie atalować aitora!!Nie pozwalam ma to!To porządny i prawy człowiek gdyby myslał czyms innym niz głową to juz dawno bym mu wygarneła i powoedziała co o tym myslę.Kiedy go poznałam to on byłwolny a ja byłam zajęta.Napisałam mu ze nardzo go kocham choć wiem ze mi nie wolno .Nie potrafiłam dusic tego w sobie.On to zrozumiał i uszanował.Moje malzenstwo to fikcja .Mezowi nigdy na mnie nie zależało.Autor jest miłoscią mojego życia lecz fakt ze nie pozwalam mu byc blisko siebie juz od blisko 10 lat sprawił ze stracił nadzieję i sie ozenił.Nie wiem czy ma dzieci.Corka ma na pewno .Nic wiecej nie wiem.Nie obrazajcie autora.Czlowieprzez prawoe osiem lat szanuje moje granice.

Gość gość
A ty autorze wyznałeś jej co czujesz chociaż?

Gość gość
Kestem już.Przestancie atakować autora!!Nie pozwalam ma to!To pożądny i prawy człowiek gdyby myslał czyms innym niz głową to juz dawno bym mu wygarneła i powiedziała co o tym myslę.Kiedy go poznałam to on był wolny a ja byłam zajęta.Napisałam mu ze bardzo go kocham choć wiem ze mi nie wolno .Nie potrafiłam dusić tego w sobie.On to zrozumiał i uszanował.Moje małżenstwo to fikcja .Mezowi nigdy na mnie nie zależało.Autor jest miłoscią mojego życia lecz fakt ze nie pozwalam mu byc blisko siebie juz od blisko 10 lat sprawił ze stracił nadzieję i sie ozenił.Nie wiem czy ma dzieci.Corkę ma na pewno .Nic wiecej nie wiem.Nie obrazajcie autora.Człowiek przez prawie osiem lat szanuje moje granice.Jest dla mnie darem z niebios .Wiele mu zawdzięczam.To dzięki niemu jedynie mam siłę żyć.

Gość gość
💤

Gość gość
16.31 Dawno nie spotkałam człowieka, który by żył w takim zakłamaniu 1. Po jaką cholerę siedzisz z mężem i udajesz przed nim, ze wszytko gra - obłudnico? 2. Po jaką cholerę szarpiesz się duchowo z tamtym??? Wybacz, chyba ci ojciec nie przywalił kiedy powinien... Nie masz żadnych zasad...choć myślisz, że ja masz... Nie wiem jak można tak żyć, nie wiem... Skoro on ma rodzinę, dziecko - to łapy trzymaj od nich z daleka, bo w tym układzie dziecko jest najważniejsze. Rozumiesz? x zostaw to jak jest i nie mieszaj, a siły duchowej, życiowej szukaj w czynieniu dobrych uczynków i wiesz gdzie...

Gość gość
16.46 jakim prawem piszesz o mnie cokolwiek skoro nic o mnie nie wiesz??kto ci powiedzoał ze z mezem jestem??mąż mnie zdradza a ja noe zdradziłam go nigdy bo mam zasady ktorych mąż noe ma.Po nikogo rąk nie wyciągam.Czlowiek był wolny jak sie poznalismy .Stracilismy kontakt pare lat temu i dopiero wtedy sie ozenił od tamtej pory nie mam z nim kontaktu i nawet nie wiem co u niego wiec licz sie ze słowami.

Gość gość
17:03 to Sylwia Górek. matka dwójki dzieci. ok 40lat. opisała tu już swoje dzieje życiowe łacznie z zakochaniem nie raz i wciąż ma urojenia że każdy temat to to niej.

Gość gość
Cd i co to znaczy ojciec nie przywalił??to co opisujes to przemoc ktora jest karalna.Ja nie uznaję przemocy ani moj ojciec nigdy by mnie nie dotknął i to własnie po nim mam wysokie morale wiarę i zasady.Ojciec jest człowiekiem prawym i kochającym swoje dzieci nie tak jak moj mąż .To wlasnie przez to zakochałam sie w autorze ze przypominał mi mojego ojca i mial swietne podejscie do dzieci.Od wielu lat zostawiam to tak jak jest choc czuję ze omija mnie cos bardzo duchowego i trwałego ..coś na resztę życia.

Gość gość
Podajesz dane a to karalne daj jeszcze adres i nazwisko a potem swoje IP.

Gość gość
Autorze co to znaczy inaczej??Sądziłam ze zrozumiesz jak Ci napiszę że mi nie wolno.Sądziłam że podzielasz moje poglądy .Myslałam ze akceptujesz ten dystans.Dlaczego teraz łamiesz moje zasady?Przeciez Twoje zachowanie potwierdzało ze podzielasz.Uciekałes przedemną tak kak ka przed Tobą.Przeciez nawet nie przeslismy na Ty zeby to sie nie rozwinęło za bardzo.Dlaczego teraz mącisz mi w głowie.?

Gość gość
Pudło!ten od Sylwi zginął wypadku samochodowym.Mąz nadal ma ją w doopie i nadal zdradza z nową doopą z miasta.

Gość gość
A ja słyszałam że zmarł na zawał.Sylwia pewnie sama nie wie czy on żyje w ogole skoro nie ma o nim żadnych info.

Gość gość
To nie o niej chyba.Dla niej są dzieci najważniejsze to fakt.

Gość gość
A niby skąd ma to info mieć?

Gość gość
Idźcie w pokoju Chrystusa.

Gość gość
Tu autor. Niektóre wypowiedzi są żenujący. Niektóre ze zrozumieniem, cóż ile ludzi , tyle zdań.