Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrezygnowałaś z naszej miłości

Polecane posty

Gość gość
20.38 łapy precz! myślanie o obcym facecie....jest zdradą duchową, koniec i kropka. nikt tu nikogo nie namawiał do rozwodu, tylko wskazał pewne okoleczności, nikt tutaj nie ma mocy autorytetu, ale każdy ma prawo wyzrazić swoje zdanie łapy precz!!!!! a posądzenie o niemoralność i rozwiązłość odpowiesz!!!!!

Gość gość
20.43 daj sobie z nimi spokój, ty nerwami zapłacisz o oni święci...od takich trzeba się trzymać jak najdalej...

Gość gość
Jakie łapy ??jaki facet??idz sie leczyć sama odpowiesz.!

Gość gość
20.43 niech sobie piszą...ty nie reaguj...swiat nie takich świętych zna...

Gość gość
o, proszę jeszcze posądzenie o chorobę imbecyle

Gość gość
20.45 a co tak trudno wam zrozumieć że oboje mają czyste sumienie i nie chcą obrażać Boga ani łamać zasad moralnych??Nie sądzccie po sobie.To ich wybór.Że święci to zaraz opluwać tak???no super!Gratuluję kultury.Najlepiej jemu pisac ze myslu ujem a jemu ze ladacznica choc tak naprawde to nie zrozumiecie nigdy ze to co ich łączy to nie ma nic wspolnego z cielesnoscią i waszym rozumowaniem.

Gość gość
zamknij japę...tyl;e ci powiem i zastanów się nad swoją kulturą...było to znać o niej...

Gość gość
Przez 8 lat nawet na Ty nie mieli odwagi przejsc ani sie umowić to o czym to swiadczy?wy byscie po miesiącu kopulowali jak króliki w rui a oni nawet razu sie do siebie noe zblizyli blizej niż ma 2 metry.

Gość gość
Co znać o niej że niedoszła zakonnica?to już wszyscy wiedzą ze nikogo nie miała tylko meża ktoremu wierna jest .Co to za mąż co jej każe chodzic na boki ?zeby miał z nią spokój.

Gość gość
20.50 dokladnie.To wlasnie ci hipokryci tutaj widza wszystko przez pryzmat seksu nie wierzac w milosc.Cierpia oboje i autor i jego rozmowczyni bo dostali piekny dar od Boga ktory nie moze zostac przyjety bo co powie Kowalska z Kowalskim :( ehhh ludzie..,patrzcie sie na siebie bo sami nie wiecie jak byscie sie zachowali w takiej sytuacji gdyby was spotkala... A autorowi i jego rozmowczyni zycze wszystkiego co najlepsze i ze ich milosc sie spelni...

Gość gość
taaa...niedoszła zakonnica pisze ludziom, że są niemoralni i rozwiąźli oraz chorzy itd, itp.

Gość gość
20.57 idź lecz nogi, bo głowę to już za późno,..

Gość gość
Tu autor. Tak ciężko zrozumieć, że są czyste uczucia, że to bardzo boli. Chcę, czy nie, a i tak kocham Ją, i nie mogę zopomnieć, nie chodzi o seks, szkoda gadać. Tu piszę , kiedy mam bardzo ciężko, tak jak w tej chwili.

Gość gość
20.58 nieprawda ona nie jest taka jak wy ona nie atakuje i nie oczernia jak wy nie obraża jak wy.

Gość gość
Autorze nie odpowiedziałeś czy to o nią chodzi.

Gość gość
pasujecie do siebie jak ulał... ty kłamco napisała, co napisała... mam cytować?

Gość gość
opuszczam ten głupi temat, bo nie da się z tymi ogranicznikami..

Gość gość
my też

Gość gość
do 21-02 Dzisiaj jej tu nie ma.

Gość gość
20.57 widzisz to nie o ludzi chodzi tylko o Boga na tym polega ta różnica że ona jest wierząca a wy nie stąd nigdy tego nie zrozumiecie.Chce być fer wobec stworcy..chce zasłużyć na życie wieczne a nie że co ludzie powiedzą.Ludzie to nic w porownaniu z utratą duszy..i kontaktu z Bogiem.

Gość gość
i my

Gość gość
To prawda to dar od Boga mało kto taki otrzymuje .

Gość gość
do 20-57 nie wiem kto jest autorem, ale tak bardzo dziękuję, tu autor

Gość gość
Ja też dziękuję osobie z 20.57.Jeden logiczny wpis.

Gość gość
Ja otrzymałam taki dar od Boga. Kocham pewnego człowieka, sytuację z mężem mam podobą...I dzień i noc męczy mnie sumienie, że nie powinnam tamtego kochać, choć mnie z nim nic nie łączy, nie ma spotkań, seksu...Nie wiem jakie wy macie sumienia...

Gość Gosc0987654321
Ja ja kocham, pragne i stale o niej mysle... Wiem ze o mnie mysli... Mowi ze nie kocha ale wszystkie jej gesty na to wskazuja... Jej pocalunki, dotyk, slowa i zachowanie... Kocham Cie... Pamietaj ze zawsze bede. Mowisz ze nie chcesz bym Cie kochal, ale co innego pokazujesz...

Gość gość
No ba lamusie. Nie ma kasy nie ma mnie. Ssij psu pchło.

Gość gość
Tu 20.57... Tylko ludzie w takiej samej sytuacji jak wy moga to zrozumiec...

Gość Nafirii
Jak przeczytałam to podobna sytuacja do mnie został w moich myślach i wspomnieniach już 2 rok nie długo minie gdy go nie widzę... Mam często wątpliwości czy dobrze że tak się stało był żonaty miał 2 dzieci a mnie już ciężko współpracować było i z dnia na dzień coraz ciężej by się nie poddać temu uczuciu. Uciekłam, odeszłam, znikłam :-( rozumiem Cię autorze zycze bys to jakos przetrwal chodz ciezko bedzie jesli to prawdziwe uczucie bylo...

Gość gość
21:29,ona nie moze ci pokazac widocznie jest na tyle madra twarda a slaba ze.jej pocalunki wzrok to mowia,jesli kochasz modl sie za nia widocznie Bog ja sobie upodobal,wiem ze nie zrozumiecie ale mialem podobnie do dzis nie wierze.