Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrezygnowałaś z naszej miłości

Polecane posty

Gość gość
Doskonały jest tylko Bóg! a nie jakaś baba.. A teraz spać!

Gość gość
to znaczy,ze ma ceche wyrozniajaca ja z tlumu bardzo odczuwalna dla innych nawet,ale tylko kochajacy taka osobe bardzo,wie to.🖐️ ide,przemysl to.

Gość gość
bzdury!

Gość gość
tak Bog i stworzył ludzi i upodobanych na swe podobienstwo.Spokojnej nocy.

Gość gość
23.19 jeśli to o mnie to dziękuję z całego serca za ten wpis .Postaram się być doskonałą na obraz i podobieństwo Pana Boga .Dobranoc.

Gość gość
23:22 pycha to grzech główny!

Gość gość
Się dziwić, toć księża są głupi jak nie wiec co... Człowiek jest istotą wolną, rozumną, bardziej skłonną do zła niż dobrego...Niektórzy tak wywyższają te baby, bo zrobuły coś dobrego? nie, bo zachwały tylko obowiązek słuchania prawego sumienia. To jesy ich powinność względem Boga i nie ma co ich gliryfikować. Wkurza mnie to...

Gość gość
co za idiotka z Bogiem soe chce rownac :D

Gość gość
właśnie idiotka, co ma o sobie wysokie mniemanie chora!

Gość gość
Ja to sie Boga boje

Gość gość
Nie bój się Boga. Za to bój czynić zła...

Gość gość
23.19... Tak wlasnie jest.Dokladnie tak jak piszesz.Rozumiem Cie calkowicie.Tylko osoba ktora kocha ja naprawde to widzi i czuje.Jednak wciaz nie rozumiem tego planu Boga :( choc wiem ze to jest Jego plan...

Gość gość
Dlatego zrezygnowala wlasnie.

Gość gość
Zrozumiesz gdy bedziesz wolny w duchu.Pokochasz Pana na nowo a ja juz inna miloscia.

Gość gość
To ja w tym czasie ułożę sobie życie a ty patrz na plan Boga przez resztę życia, ofiaro losu.

Gość gość
Co to jest? przecież dyskusja o miłości , a nie o grzechach i Bogu.

Gość gość
00.37... Dlatego właśnie nie rozumiesz... Doskonale wiem o czym kolega powyzej pisze.Chyba zrozumialem gdzie lezy to brakujace ogniwo :) dziekuje :) aczkolwiek nie odnosi sie to do milosci do Boga bo go zawsze kochakem a On byl ze mna w tych trudnych momentach :) nie bede pisal skad wiem to...jednak kolega naswietlil mi cos i chyba zrozumialem :) i tak tez zrobię :) dziekuje jeszcze raz :)

Gość gość
kocham moją świnkę morskom

Gość gość0987654321
Do 21:37 Tu nie chodzi o Boga... Jesli oczy to mowia, cos wiecej do mnie czuje niz mowi. Wszak oczy sa zwierciadlem duszy... Zakochany bez pamieci ale z glowa...

Gość gość
2.22 jak zrobisz?

Gość gość
Bedzie się za nią modlił, to proste.

Gość gość
Ja rozumiem doskonale to co napisał ten mężczyzna. Są osoby kobiety, mężczyźni, których Bóg wybrał i są narzędziem w jego rękach, Te osoby szczególnie narażone są na pokusy i muszą z nimi walczyć.

Gość gość
Te pokusy o ktorych piszesz to sa osoby ktore bedzie spotykala gdyz Bog zyczy sobie by spotkala swoja prawdziwa milosc bo na nia zasluguje.Ale bedzie miala problem w rozpoznaniu tej osoby bo choc w glebi serca pali sie w niej uczucie najprawdziwszej milosci to jednak w nia nie wierzy :( blokuje to rozumem tylko ze prawda jest taka ze z czasem nie bedzie miala juz sily z tym walczyc. Do tego ma misje do wykonania ktora polega na uratowaniu tej osoby...jej duszy.Ta osoba napewno zostanie uratowana choc bedzie mocno cierpiec nie rozumiejac czemu tak jest.Co najciekawsze ta osoba jest tez wybrancem Boga i ma do uratowania dusze tej ktora jest wybrana.Tak to mniej wiecej wyglada.

Gość gość
no 08-19 tu autor. Tego nie zrozumię. Poprostu kocham i chcę być z Nią i tyle.

Gość gość
Przezyłam coś takiego o czym piszesz dlatego rozumiem. Nigdy nie zostałam z tą osobą, ale oboje wiemy i wiedzieliśmy wtedy, że chodziło o to o czym piszesz. Nasze drogi się rozeszły, ale to mistyczne uczucie zostało.Nie wiem czemu Bog nas nie połączył na zawsze, a moze połaczył tylko nie w taki ziemski sposób i może ja jeszcze tego nie rozumiem do końca. Miał swój plan i go zrealizował.Ufam Jemu.

Gość gość
Masz dwie lewe ręce i umysł afrykańskiej wieśniaczki.

Gość gość
08-26 chodzi mi o to, że nię będę się cieszył tym, że ' Bóg tak chciał', itd, kocham i tylę.

Gość gość
Wiem, ze Ty zrozumiesz to o czym piszę. Czy go nadal kocham? Nie tak po ludzku, wiem, ze nigdy nie będziemy razem, wiem, że on jest szczęśliwy. Kocham go w Panu i często się za niego, za nich modlę.Wiem, że to co nas spotkało było wyjątkowe i na wyższym poziomie miłości, takiej niepojętej, nie każdemu danej.Gdyby każdy mógł tego doświadczyć świat byłby lepszy.Taka miłość jest mega czysta i przejrzysta jak łza, nie ma słow ludzkich na opisanie tego, ale ja wiem, że Ty zrozumiesz co mam na myśli.

Gość gość
08.33 wiem, wiem i współczuję Ci bardzo, że nigdy nie spełni się Twoje uczucie. Napisałam tego posta do tego drugiego pana, który tu opisywał miłość do doskonałej kobiety. Wiem o czym on pisz, bo przeżyłam coś podobnego i wiem, że on mnie zrozumie. Tego nie da się opisać słowami. To jest jak sen, jak bajka, kochasz i wiwesz, że to nie Ty kochasz tą osobę tylko Bóg kocha ją przez Ciebie, że Ty jestes tylko jego narzędziem, ze ta miłość jest spoza Ciebie, że to On dotyka tej osoby przez Ciebie. Taka miłosć zostawia ślad na całe życie, jej pierwiastek na zawsze pozostaje w sercu i człowiek mega tęskni za tym doznaniem. Czasame myśl, że tęskni za tą osobą, tak, ale najbardziej tęskni za Bogiem, który wtedy mocno działał.

Gość gość
Wiesz co lecz się kobieto i odwal się raz na zawsze psycholko. Ja nic do ciebie nie czuję to był błąd i nic więcej.