Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katolina

Prąd

Polecane posty

Gość Katolina

Witam. Chciałam się dowiedzieć jakie mam prawo w sprawie dołączenia prądu. Mianowicie wynajelam mieszkanie otrzymałam umowę zdawczo-odbiorcza za prąd byłam w energetyce przepisać licznik dnia 13 lipca. Dzisiaj przyjechał monter i założył mi plombe z powodu zadłużenia na nazwisko poprzedniego właściciela licznika. Zadzwoniłam na infolinię zrobiłam na głośnomówiący i Pan monter słyszał całą rozmowę i Pani z Enea potwierdziła ze zaleglosc nie jest na moje nazwisko i priorytetem wyśle zgłoszenia o ponownym podłączeniu i czy monter może poczekać za zleceniem. Odburknal ze nie o poszedł. Mam trzy letnie dziecko,zostałam bez prądu i usłyszałam tylko przepraszam niewiadomo czy w ogóle dzisiaj mi go podłącza... Co mogę zrobić? Czy mogę podjąć jakieś kroki aby ponieśli karę Ci co zawinili? Proszę o pomoc.

Gość gość
sama mieszkasz studentko?

Gość wiktoriadebica
jezeli szukasz sposobu na obnizenie rachunkow za prad to polecam ci zmiane dostawcy pradu. ja korzystam z Axpo i uwazam, ze to najlepszy dostawca na rynku. na pewno pod wzgledem cen i jakosci obslugi.