Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO BYŁO PUSZCZALSKIE?

Polecane posty

Gość gość

Na mojej 3 imprezie w życiu jakies 4 dni temu tańczylam przez cała impreze z 23 letnim facetem... spodobał mi sie podeszłam poprosilam do tanca i juz ☺ byl baardzo przystojny nigdy nie spotkałam takiego ciacha... no i zacząl mnie całowac po szyi itp ... doszly jeszcze lekkie macanki jak to w tancu... no i bum. Pocałowaliśmy sie z jezyczkiem ze 3 razy. Byla juz 3 wiec pojechalam z kuzynka do domu. Juz nigdy wiecej sie z nim nie spotkalam bo on w sumie tez nie chcial ... mam go na insta wiec wiecie. Czy to bylo puszczalskie? Dodam ze mam 17 lat i nie jestem jakas szmatą... chodze do grzecznie do liceum a to byla moja 3 impreza w klubie w życiu...

Gość Bartezu
No coż, prowo czuć na kilometr ale jest 2% szansy że tak było... Jesteś mlodą kretynką, mam nadzieje że na 5-6 imprezie w życiu pójdziesz na całość, jakiś "przystojniak" cię zaleje, zainseminuje i że zj***esz sobie życie bo w gruncie rzeczy z twoim mózgiem do niczego innego niż do ******** się nie nadajesz. A tak to może twój bachor odziedziczy po tatuśku cwaniaczku coś poza urodą, choć pewnie ten z 3ciej imprezy też był głupkiem. Próbuj, zawsze możesz mieć szczęście i twoje nic nie warte życie przypadkiem sprawi coś dobrego.

Gość gość
To nie jest żadne prowo... poprostu mam te 17 lat i tak gowno wiem o życiu! Na każdej imprezie jestem z mamusia bo oczywiscie sama nigdy! Nie pije nie pale... jestem cnotka ... poprostu chce wiedziec jak widza to inni...

Gość Bartezu
Spoko. A fajne suki z was?

Gość gość
jasne że to prowo, to przecież nasz słynny troll trzy kropki... :D

Gość gość
Dlaczego uwazacie ze 3 kropki to od razu troll?

Gość gość
bo cię już za dobrze znam... ☺

Gość gość
No to powiedz cos o mnie moze co? Czyli zeby nie wyjsc na trola mam nie uzywac kropek? Czy moze chodzi ci o to ze dodaje kilka tematow zeby mi ktos w koncu pomogl?